سید علی موسوی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه سلامت، ایمنی و امنیت غذایی شهرستان مراغه اظهار داشت: استفاده از ظرفیت مجمع خیرین سلامت و سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت بسیار مهم است و این ۲ مجموعه در شهرستان فعالیت خوبی داشتند.
وی در ادامه به دوران کرونایی و عملکرد حوزه سلامت و دستگاه اجرایی شهرستان اشاره کرد و گفت: در دوران کرونا همراهی و همکاری دستگاه های اجرایی، گروه های جهادی و سازمان های مردم نهاد قابل قبول بوده و در حال حاضر شاهد کاهش آمار و وضعیت زرد شهرستان هستیم.
وی گفت: در دوران کرونا عملکرد کادر بهداشت و درمان مراغه نشان داد که این شهرستان از قطب های سلامت در شمالغرب کشور است و امیدواریم با بهره برداری از برخی پروژه ها در آینده نزدیک شاهد تحقق این موضوع باشیم.
وی اضافه کرد: تمامی ادارات در حوزه سلامت نقش دارند و نباید در این حوزه دانشکده علوم پزشکی را تنها بگذاریم.
فرماندار مراغه به ساماندهی جگرپزی های شهرستان اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری در این زمینه اعلام آمادگی کرده و دستگاه های متولی برای عملی شدن این موضوع هر چه سریعتر اقدام کنند.
موسوی به ساماندهی فاضلاب مسیر روستای علویان اشاره کرد و گفت: برای ساماندهی فاضلاب این مسیر نزدیک ۲ میلیارد تومان خودیاری و مشارکت مردمی جمع آوری شده است و با اعتبار در نظر گرفته شده از سوی آب و فاضلاب شاهد رفع مشکل این منطقه خواهیم بود.
شهردار مراغه نیز در این جلسه گفت: نیازمند همکاری بخشداری ها برای تکمیل طرح جامع مدیریت پسماند هستیم تا بتوانیم اعتبارات این طرح را از سازمان شهرداری ها جدب کنیم.
محمدرضا احمدی گفت: طرح ایمنی پاساژها، ساختمان ها و آپارتمان ها از سوی کارشناسان ایمنی شهرداری بررسی می شود.
اصغر تنومند رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز در این جلسه مشارکت بین بخشی را تصمین کننده سلامت در جامعه دانست و گفت: تاکید اصلی کارگروه سلامت، ایمنی و امنیت غذایی شهرستان بر روی این موضوع است و در این راستا نیازمند همراهی دستگاه های اجرایی شهرستان هستیم.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
نظر شما