چهار رشته جدید هنری برای اولین بار در آذربایجان‌غربی مجوز آموزش گرفت

مهاباد- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: چهار رشته جدید در بخش‌های هنرهای نمایشی و آوایی برای نخستین بار در این استان مجوز آموزش گرفت.

محمدسلیم عباسی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رشته ها شامل دوره‌های مهارت خوانندگی (سنتی‌خوانی، صداشناسی، سلفژ، تحریر)، دستگاه شناسی، مجری‌گری و کارگردانی نمایش عروسکی تئاتر کودک و نوجوانان است که به همت بخش خصوصی راه‌اندازی است.

وی ادامه داد: پرورش صدای افراد برای بالا بردن وسعت، کیفیت و قدرت صدا، استعدادیابی افراد برای استفاده از صدای منحصر به فرد هر شخص، یادگیری کامل نت‌ها و اجرای درست قطعه‌های موسیقی، یادگیری قواعد اجرا و بیان موسیقیایی، یادگیری قواعد و تکنیک‌های مربوط به سبک‌های آواز ایرانی اسلامی از جمله مهم‌ترین اهداف تاسیس این رشته‌هاست که هنرجویان در پایان هر دوره فرا خواهند گرفت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی اظهار داشت: در بخش هنرهای نمایشی نیز برای نخستین بار است که مجوز آموزش در حرفه‌های کارگردان نمایش عروسکی تئاتر کودک و نوجوان صادر شده است.

عباسی بیان کرد: ظرفیت هر رشته در هر دوره بین هشت تا ۱۲ نفر پیش بینی شده است که برای آموزش آنها از اساتید کشوری استفاده خواهد شد.

وی ضمن اعلام آمادگی همکاری‌ بیشتر این سازمان با نهادهای مرتبط در خوشه فرهنگ و هنر، هدف از اعطای مجوز حرفه‌ای در این حوزه را استانداردسازی و شناسنامه‌دار کردن مهارت‌آموزی در این رشته در استان بیان کرد.

وی گفت: با اعلام و اخذ موافقت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی، کلاس‌های مهارتی بخش دولتی و خصوصی در شهرهای با  وضعیت نارنجی و زرد در استان از سرگرفته شده است.

وی با اشاره به اقدامات بسیار خوب صورت گرفته در مدت فعالیت دولت تدبیر و امید در استان گفت: این استان با اجرای طرح‌های مناسب، ۲۵ رتبه طی سال‌های اخیر در حوزه توسعه آموزش‌های مهارتی ارتقای رتبه داشته است.

وی افزود: آذربایجان غربی، پیشتر رتبه ۲۸ کشوری را در اختیار داشت و در رده های پایانی جدول استان‌ها بود ولی امروز به رتبه سوم رسیده و در رده‌های بالای جدول با استان‌های برخوردار هم ردیف است.

۳۲۷ آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد در بخش‌های صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در آذربایجان‌غربی فعالیت دارد که از این تعداد، ۲۲۰ آموزشگاه مختص خواهران، ۳۴ آموزشگاه مختص برادران و ۷۳ آموزشگاه به صورت دومنظوره، آموزش‌های مهارتی را ارائه می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha