صندوق کارآفرینی امید حدود ۱۲ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل ایجاد کرد

اردبیل - ایرنا- مدیر صندوق کارآفرینی امید اردبیل گفت: این صندوق از سال ۱۳۹۲ و در دولت تدبیر و امید ۱۱ هزار و ۹۱۱ فرصت شغلی در مناطق محروم این استان ایجاد کرده است.

 هادی بابایی‌مهر روز دوشنبه به ایرنا افزود: در این مدت ۲ هزار و  ۱۶ میلیارد ریال تسهیلات با هدف ایجاد فرصت‌های شغلی و حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی و تولیدی روستایی پرداخت شده است.

وی با اشاره به رویکرد این صندوق از آغاز دولت تدبیر و امید خاطر گفت: با توجه به اینکه تاکید صندوق کارآفرینی امید بر فرآیند محوری در تولید است، بدین ترتیب پرداخت تسهیلات به تدریج از کسب و کارهای فرد محور خارج شده و به سمت کسب و کارهای بازار محور و تولید محور حرکت می‌کند و بر این اساس پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی عضو خوشه‌ها و شبکه‌های کسب و کار و زنجیره‌های تولید در اولویت کار صندوق قرار دارد.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل بیان کرد: تاکنون توسط این صندوق در حوزه کشاورزی به تعداد یک هزار و ۸۴۷ طرح تسهیلاتی به مبلغ ۵۲۵ میلیارد ریال، در حوزه صنعت تعداد سه هزار و ۴۴۴ طرح با تسهیلاتی به مبلغ ۹۱۵ میلیارد ریال، در حوزه خدمات تعداد چهار هزار و ۳۳۹ طرح تسهیلاتی به مبلغ ۵۷۶ میلیارد ریال و در حوزه ضروری، معیشت و ازدواج تعداد پنج هزار و  ۹۳ فقره به مبلغ ۳۱۶ میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی پرورش و تولید دام و طیور، قالی‌بافی، مجتمع گردشگری و بوم‌گردی، تولید پوشاک، بسته‌بندی مواد غذایی، پرورش و تولید قارچ خوراکی، تولید سبد میوه و محصولات گلخانه‌ای و گیاهان دارویی، صنعت و معدن بویژه معادن کوچک، فناوری اطلاعات، صنایع دستی، صندوق‌های خرد محلی، مشاغل روستایی و توانمندسازی زنان روستایی را از جمله موارد مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل ذکر کرد.

بابایی مهر با بیان اینکه در مجموع در این مدت صندوق کارآفرینی امید ۱۴ هزار و  ۷۲۳ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه با ارزش مبلغی ۲ میلیارد و  ۳۳۲ میلیارد ریال در استان پرداخت کرده است، گفت: طرح‌های استراتژی‌محور جزو عمده فعالیت‌های این صندوق در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بوده که در قالب سه طرح "روستای بدون بیکار" ، "صندوق‌های خرد محلی زنان روستایی" و "هر روستا یک محصول" اجرا می‌شود.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل اضافه کرد: اجرای این طرح‌ها در روستاها برای حمایت از روستاییان و مهاجرت معکوس به روستاها انجام می‌شود و برای نمونه در روستای برندق در خلخال تسهیلاتی بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای ۱۱۷ فقره طرح کشت بادام‌زمینی پرداخت شده که این روستا به قطب پرورش بادام‌زمینی تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: در روستای موئیل مشگین‌شهر تسهیلاتی بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای ۳۸ فقره طرح بوم‌گردی تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده است.

بابایی مهر تشریح کرد: در روستای سوها نمین تسهیلاتی بالغ بر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای ۲۲ طرح در حوزه گیاهان دارویی و در حوزه صندوق‌های خرد محلی نیز برای ۷۷ فقره طرح ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha