سیدمحسن طباطبائیان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بهمنظور توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در سال زراعی جاری و در قالب برخورداری از تسهیلات خط پنج، ۶ و هفت اعتباری مکانیزاسیون سال ۹۹، تسهیلات لازم در شهرستان دامغان جهت خرید ۶۸ دستگاه تراکتور در زیربخش های زراعت، باغبانی جذب و پرداخت شد.
وی ادامه داد: با پیگیری بهعمل آمده و در راستای طرح ایجاد بستر مناسب برای توسعه ضریب مکانیزاسیون ادوات کشاورزی، این تعداد تراکتور باغی و زارعی با تسهیلات ویژه به کشاورزان دامغانی واگذار شد.
طباطبائیان بیان کرد: این تراکتورها با یکسال گارانتی به قیمت دولتی تحویل بهرهبرداران شد که به صورت ۲۰ درصد آورده متقاضی و ۸۰ درصد تسهیلاتی ارائه شد.
وی اضافه کرد: اولویت اصلی جهاد کشاورزی، افزایش ضریب مکانیزاسیون با برنامه ریزی تسهیلات بانکی است که از این طریق با افزایش سه برابری سهمیه خرید انواع تراکتورهای باغی و زراعی به صورت مستقل، حرکت بسیار ارزشمندی در این بخش صورت گرفت.
طباطبائیان خاطرنشان کرد: بهره برداران متقاضی دریافت تسهیلات مکانیزاسیون میتوانند با مراجعه به مرکز جهاد کشاورزی نسبت به ارائه درخواست خود اقدام کنند.
وی تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات جذب شد که شامل خرید ۳۰ تراکتور زراعی و باغی و ۹ دستگاه ادوات در بخش های مختلف زراعی و باغی بود.
طباطبائیان تصریح کرد: با توجه به اهمیت مکانیزاسیون و استفاده از فناوری روز در کشاورزی یکی از راه های رسیدن به اهداف توسعه پایدار از سال ۱۳۹۱، پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی جهت خرید ادوات، ماشین ها و تجهیزات کشاورزی در تمامی زیربخشهای کشاورزی به بهره برداران متقاضی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: از سال ۱۳۹۱ تاکنون بیش از ۱۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در شهرستان دامغان جذب و پرداخت شد.
با توجه به سطح زیر کشت و ماشین آلات موجود، ضریب مکانیزاسیون شهرستان ۱.۸ اسب بخار در هکتار است.
این شهرستان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما