محمدعرفانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح از خرداد ماه امسال در هفت جایگاه عرضه سوخت بنزین مشهد آغاز شد که باید تا پایان سال ۱۴۰۰ در تمامی ۵۶ جایگاه سوخت این کلانشهر تسری یابد.
وی ادامه داد: کاهش آلودگی و توجه به مباحث زیست محیطی از ویژگیهای این طرح است و سبب میشود بخارهای حاصله از تبخیر بنزین در هوا منتشر نشود و دوباره به چرخه سوخت بازگردد.
معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با بیان اینکه ارائه مجوز راهاندازی جایگاه جدید سوخت بنزین در شهر از سوی محیط زیست منوط به اجرای این طرح است گفت: این امر موجب افزایش سلامت شهروندان، کاهش میزان شکایت مردم و تبعات ناشی از آن میشود.
با اجرای طرح کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخارات حاصل از تبخیر بنزین (کهاب) در هر مترمکعب بخار بنزین، یک و نیم لیتر بنزین صرفهجویی میشود.
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه خراسان رضوی، شهرستانهای مشهد، چناران، کلات، بینالود، فیروزه، نیشابور، فریمان، قوچان، تربتجام، تایباد، درگز و سرخس را زیرپوشش دارد. دیگر شهرهای خراسان رضوی زیرپوشش خدمات شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه تربتحیدریه و سبزوار هستند.
هم اینک ۲۶۴ جایگاه سوخت مایع و سی.ان.جی در منطقه خراسان رضوی فعال است که از این تعداد ۱۳۰ جایگاه سوخت مایع بنزین و نفت گاز و ۱۳۵ جایگاه مربوط به توزیع سوخت سی.ان.جی است.
نظر شما