تمدید ثبت‌نام دوره روش تدریس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان

تهران- ایرنا- مدیر آموزش مجازی بنیاد سعدی اعلام کرد: پیرو درخواست متقاضیان و استقبال از دوره «غیر همزمان روش تدریس زبان فارسی»، با تصمیم معاون آموزش و پژوهش این بنیاد، مهلت ثبت نام در این دوره تا پایان سه‌شنبه (هفتم بهمن ۹۹ ) تمدید شد.

به گزارش روز سه‌شنبه گروه فرهنگی ایرنا از بنیاد سعدی، احسان طوفانی نژاد، افزود: ثبت نام این دوره از ۲۵ اسفند ۹۸ آغاز شده و تاکنون بیش از ۴۸۰ نفر در دوره برخط غیر همزمان روش تدریس زبان فارسی ثبت نام کردند. از این تعداد ۲۳۷ نفر در آزمون‌های این دوره شرکت کرده و در مجموع ۱۷۰ نفر، یعنی ۷۰ درصد متقاضیان موفق به کسب نمره قبولی شده‌اند.

وی ادامه داد: متقاضیانی که ثبت نام می‌کنند تنها تا سه ماه بعد ثبت نام، فرصت دارند تا کلاس ها را در ساعات و روزهای فراغت بگذرانند و در آزمون پایانی دوره شرکت کنند، بنابراین ثبت‌نام کنندگان باید با مدیریت زمان، دوره را هرچه سریع‌تر بگذرانند و آزمون نهایی را به روزهای آخر دوره موکول نکنند.

وی خاطرنشان کرد: در فراخوان اولیه، مهلت ثبت‌نام متقاضیان در دوره تخصصی "روش تدریس زبان فارسی به غیر فارسی زبانان"، تا پایان دی ماه اعلام شده بود؛ اما به دلیل درخواست متقاضیان و استقبال علاقمندان شرکت در این دوره یک هفته تمدید شد.

علاقه مندان به تدریس زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در ایران و خارج از کشور، برای شرکت در دوره تا پایان روز سه شنبه، (هفتم بهمن ) فرصت دارند، به این نشانی مراجعه و ثبت‌نام کنند. در صورت هرگونه مشکل به گروه پشتیبان در واتساپ پیوسته و سوالات خود را مطرح کنند تا مشکل ثبت‌نامی آن‌ها برطرف شود.

بنیاد سعدی، در سال ۱۳۸۹ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تقویت و گسترش زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور و ایجاد تمرکز، هم‌افزایی و انسجام در فعالیت‌های مرتبط با این حوزه و بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های موجود کشور، تاسیس شد و کار خود را به صورت رسمی از اول اردیبهشت ۱۳۹۲ آغاز کرد.

این بنیاد ضمن تالیف کتاب های آموزشی زبان فارسی، تربیت مربی، همه‌ساله دوره های آموزشی را در این راستا برای مدرسان زبان فارسی دنیا برنامه ریزی و اجرا می کند، همچنین برگزاری دوره های دانش افزایی برای علاقه‌مندان و دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در سراسر جهان و رشته های مرتبط از دیگر فعالیت های این بنیاد است.
تالیف ۱۶ عنوان کتاب در زمینه آموزش زبان فارسی، برگزاری بیش از ۲۰۰ دوره‌ آموزش زبان فارسی با ۱۰ هزار فارسی‌آموز و تربیت معلم، فعالیت در فضای مجازی برای آموزش زبان فارسی بخشی از فعالیت های این نهاد است که به صورت هیات امنایی و با حضور معاون اول رئیس‌جمهور (رئیس هیئت‌امنا)، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (دبیر هیئت‌امنا)، رئیس بنیاد، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر امور خارجه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه، رئیس سازمان صدا و سیما و ۵ نفر صاحب نظر در حوزه زبان و ادبیات فارسی به پیشنهاد رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و تأیید هیات امناء و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست غلامعلی حداد عادل، اداره می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha