به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، این تصمیم بلافاصله پس از لغو این محدودیتها از سوی دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا اتخاذ شد.
ترامپ روز دوشنبه پس از جلب حمایت اعضای تیم اقدام فوری کرونا و مقام های بهداشتی آمریکا، طی حکمی محدودیت های اعمال شده در اوایل سال گذشته برای مقابله با همه گیری کووید – ۱۹ را لغو کرد.
بلافاصله پس از انتشار فرمان صادره از سوی ترامپ، جن ساکی سخنگوی بایدن در توئیتی نوشت: به توصیه تیم پزشکی مان، دولت قصد ندارد این محدودیت ها را در تاریخ ۲۶ ژانویه (۷ بهمن) لغو کند.
وی افزود: با شدت گرفتن شیوع این همه گیری و پدیدار شدن گونه های مسری تر در سراسر جهان، اکنون زمان لغو محدودیت های اعمال شده بر سفرهای بین المللی نیست.
هفته گذشته، رئیس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا طی حکمی تقریبا همه مسافران هوایی را ملزم کرد از تاریخ ۲۶ ژانویه برای ورود به ایالات متحده نتیجه منفی آزمایش کرونا یا مدرکی مبنی بر بهبودی از این بیماری را ارائه دهند.
محدودیت هایی که ترامپ لغو کرد، تقریبا همه اتباع غیرآمریکایی را که طی ۱۴ روز گذشته در برزیل، انگلیس، ایرلند و ۲۶ کشور منطقه شینگن در اروپا بودند، از ورود به آمریکا منع می کرد.
محدودیت های آمریکا برای گردشگران اروپایی از اواسط ماه مارس (اواخر اسفند ۹۸) به اجرا گذاشته شده بود.
سخنگوی بایدن تاکید کرد که ما خواستار تقویت تمهیدات سلامت عمومی در ارتباط با سفرهای بین المللی هستیم تا گسترش کووید – ۱۹ را هر چه بیشتر کاهش دهد.
بایدن به محض به قدرت رسیدن از اختیار قانونی برای ازسرگیری این محدودیت ها برخوردار است.
بسیاری از مقام های دولت آمریکا ماه ها استدلال می کردند که این محدودیت ها بیش از این عقلانی به نظر نمی رسد با توجه به اینکه اکثر کشورها مشمول ممنوعیت ورود نیستند.
برخی نیز می گفتند آمریکا نباید ممنوعیت ورود را بردارد، زیرا بسیاری از کشورهای اروپایی همچنان از ورود اکثر شهروندان آمریکایی به این کشورها ممانعت به عمل می آورند.
ترامپ از روز چهارشنبه هفته جاری رسما قدرت را واگذار می کند. وی اولین رئیس جمهوری آمریکا طی ۱۵۲ سال است که در مراسم تحلیف جانشین خود شرکت نمی کند.
با ثبت ۲۴ میلیون و ۶۲۶ هزار و ۳۷۶ مورد ابتلا به کووید – ۱۹ در ایالات متحده، این کشور به راس جدول بالاترین آمار مبتلایان در جهان راه یافته است. رتبه های بعدی این جدول به هند با ۱۰ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۶۴۷ مورد ابتلا و برزیل با ۸ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۲۳۸ مورد ابتلا اختصاص دارد.
نظر شما