روحالله عظیمی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح منطقه ویژه اقتصادی استان از سال ۸۹-۹۰ تهیه شده بود و مراحل تصویب آن در کمیتههای فرعی و اصلی شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی مورد تصویب قرار گرفته بود.
وی ادامه داد: اما تصویب طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی نیازمند تصویب هیات وزیران بود که روز دوشنبه ۲۹دی به تصویب این هیات رسید و بدین ترتیب نقشه راه این طرح مشخص و روشن شد.
به گفته عظیمی، با تصویب طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی استان، واگذاری زمین و جذب سرمایهگذار در این منطقه هیچ مانع قانونی ندارد و علاوهبر آن تمامی امور این منطقه از جمله جاده دسترسی، زیرساختها، ساختمانسازی، احداث معابر و سایر امور مربوط به نحوه خدماترسانی نیز در طرح جامع دیده شده است.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اگر چه بخشی از اقدامات خدماتی نظیر زیرساختها تا پیش از این در منطقه ویژه اقتصادی ایجاد شده بود اما با تصویب طرح جامع پیگیری این امور با سرعت و حمایتهای قانونی بیشتری انجام میگیرد.
عظیمی آینده سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی استان را روشن ترسیم کرد و افزود: اگر واحدهای تولیدی و سرمایهگذاری که در این منطقه احداث شود مطابق با مطالعات آمایش سرزمینی باشد بیشک عملکرد این منطقه موفقیتآمیز خواهد بود و میتوان تحولات خوبی در رونق اقتصادی استان متصور شد.
وی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی استان در زمینی به مساحت ۳۹۱ هکتار ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: این منطقه دارای پنج بخش استقرار واحدهای خدماتی، سلولزی، بستهبندی مواد غذایی، بستهبندی مواد کشاورزی و دارویی است.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری افزود: تاکنون یک واحد شامل شرکت پرتودهی گاما در این منطقه مستقر و فعال شده است.
به گزارش ایرنا، منطقه ویژه اقتصادی استان چهارمحال و بختیاری در محور جاده ارتباطی شهرکرد به اصفهان در محدود فرخشهر واقع شده است.
نظر شما