امانگلدی ضمیر روز شنبه به ایرنا افزود: ساخت این بیمارستان در سال ۹۵ و با زیربنای ۶ هزار و ۶۰۰ متر مربع زیربنا آغاز شد و اکنون بخشهای مختلف آن از جمله اورژانس، درمانگاه، جراحی، زنان و زایمان و اطفال آماده بهرهبرداری است.
وی افزود: برای عملیات ساختمانی بیمارستان ۶۴ تختخوابی مراوهتپه ۸۰۰ میلیارد ریال و تاکنون برای خرید، انتقال و نصب تجهیزات پزشکی آن نیز ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
ضمیر اضافه کرد: در ایام الله دهه مبارکه فجر امسال پروژه های عمرانی، اقتصادی و اشتغالزا قابل توجهی با مجموع اعتبار سه هزار و ۸۵۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در شهرستان مرزی مراوهتپه افتتاح یا عملیات اجرایی آن شروع میشود.
وی، مجموع اعتبار هزینه شده برای پروژههای قابل بهرهبرداری مراوهتپه در دهه فجر امسال را ۲ هزار و ۷۸۴ میلیارد ریال با اشتغالزایی برای ۷۲۵ نفر و اعتبار پیش بینی شده برای طرحهایی که عملیات اجرایی آن در این ایام شروع میشود را نیز هزار و ۷۳ میلیارد ریال با ایجاد ۳۴ فرصت شغلی اعلام کرد.
فرماندار مراوهتپه ادامه داد: علاوه بر افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی و بهرهبرداری از ۵۴۵ واحد مسکن محرومان، پروژههای دیگری از جمله در بخش گازرسانی به روستاها، اجرای طرح هادی روستایی، مخابرات، آسفالت راههای روستایی و خانه بهداشت در ایام دهه فجر امسال افتتاح یا عملیات اجرایی آن شروع میشود.
شهرستان مرزی مراوهتپه افزون بر ۶۵ هزار نفر جمعیت دارد که در دو نقطه شهری و ۱۰۸ روستا سکونت دارند.
مراوهتپه که با گستره سه هزار و ۶۰ کیلومتر مربع وسعت پس از گنبدکاووس دومین شهرستان بزرگ گلستان و با فاصله تقریبی ۲۴۰ کیلومتر دورترین شهرستان به مرکز استان به شمار میرود، از طرف شمال به کشور ترکمنستان، از سمت شرق به خراسان شمالی، از قسمت غرب به بخش داشلی برون گنبدکاووس و از سمت جنوب به شهرستان کلاله (جنگل گلستان) منتهی میشود.
نظر شما