۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴
کد خبرنگار: 3081
کد خبر: 84196685
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

موج تازه اعتراض‌ها به پیامدهای بحران کرونا در فرانسه

تهران- ایرنا- هزاران فرانسوی با فراخوان کنفدراسیون عمومی کار فرانسه/CGT و دیگر اتحادیه های سندیکایی در اعتراض به موج گسترده اخراج ها به دلیل پیامدهای مخرب اقتصادی و اجتماعی بحران شیوع کرونا در پاریس تظاهرات کردند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، روزنامه فرانسوی لوموند نوشت: نزدیک به هزار و ۴۰۰ نفر، براساس آمار ارائه شده از سوی فرماندهی پلیس، با فراخوان کنفدراسیون عمومی کار و دیگر اتحادیه های سندیکایی و همچنین بنابر اعلام سیاستمداران چپ گرا، از مقابل مجلس نمایندگان ملی تا مقر جنبش کارفرمایان فرانسه در پاریس تظاهرات کرده و خواستار ممنوعیت اخراج های گسترده در این کشور شدند.

لوموند افزود: نمایندگان ده ها شرکت دیگر از جمله شرکت داروسازی سانوفی، شرکت مواد غذایی کارگیل، شرکت تولیدی ابزارهای مکاترونیک و تجهیزات شبکه برق سوئدی اس‌کااف، شرکت جنرال الکتریک،  گروه تی‌یوآی نیز در مخالف با این اخراج های گسترده به موج اعتراض ها پیوستند.

گروه تی‌یوآی TUI / که یک شرکت چندملیتی هتلداری و گردشگری است و در زمینه مدیریت شرکت‌های هواپیمایی، خطوط کشتی‌های گردشی، ارائه خدمات هتلداری، خدمات توریستی و مسافرتی فعالیت می کند، در نظر دارد ۶۰۰ مورد از مجموع ۹۰۰ پست شغلی در شعبه مستقر خود در فرانسه را حذف کند.

درخواست برای اعلام وضعیت اضطراری اجتماعی

لوموند در ادامه خاطرنشان کرد: ده ها نفر از جنبش "جلیقه زرد" و چندین مقام منتخب از جناح چپ فرانسه از جمله ژان لوک ملانشن، بنیان گذار حزب سیاسی سوسیالیست دموکراتیک و پوپولیست چپ‌گرا در فرانسه موسوم به فرانسه تسلیم ناپذیر نیز در این تظاهرات شرکت کردند.

به نوشته این روزنامه فرانسوی؛ ژان لوک ملانشن با اشاره به عواقب مخرب اقتصادی و اجتماعی بحران شیوع کرونا  تصریح کرد: بسیاری از مردم فرانسه بر این باورند که عواقب فلاکت بار همه گیری کووید ۱۹ باید همه افراد را در برگیرد، اما این در حالی است که ثروتمندان هر روز ثروتمندتر شده و از سوی دیگر،  ماهانه ۸۰ برنامه اخراج های گسترده گزارش شده، یک میلیون نفر به جمعیت فقرا افزون تر شده و  صدها هزار فرانسوی دیگر به آب، برق و حتی غذا دسترسی ندارند.

وی بار دیگر خواستار اعلام "وضعیت اضطراری اجتماعی"، و همچنین  "ممنوعیت اخراج از کار در کل دوره همه گیری کووید ۱۹" شد.

لوموند یادآور شد: به گفته وزارت کار فرانسه، از آغاز بحران شیوع کرونا در ماه مارس (اسفند/فروردین) تاکنون، نزدیک به ۸۰۰ طرح حمایت از مشاغل آسیب دیده مطرح شده در حالیکه این رقم در دوره مشابه در سال گذشته آن، ۴۲۸ طرح بوده است.

بر اساس آخرین آمار منتشره از سوی وب سایت ورد میترز؛ فرانسه با بیش از سه میلیون مبتلا به کووید ۱۹ و بیش از ۷۲ هزار جان باخته ناشی از آن، در رتبه ششم کشورهای جهان و رتبه سوم اروپا قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha