«علی ابراهیمی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:این موارد به صورت قطعه بندی، فنس کشی و بناهای نیمه کاره در اراضی کشاورزی استان مرکزی ایجاد شده بود که در راستای حفظ کاربری اراضی، بناهای موجود تخریب و قلع و قمع شد.
وی با بیان اینکه هرگونه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی باید با هماهنگی این سازمان انجام شود، از شهروندان خواست از هرگونه خرید و فروش اراضی کشاورزی که عدهای سود جو آنها را به صورت قطعات ۲ هزار و یک هزار و ۵۰۰ متری تقسیم و به مردم می فروشند، خودداری کنند.
ابراهیمی گفت: ۱۳ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه مرزیجان شهرستان اراک که به قطعات یک هزار متری تبدیل و در حال ساخت بودند که از طریق یگان حفاظت اراضی کشاورزی پیگیری و آزاد سازی شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه حفاظت از اراضی کشاورزی وظیفه سازمان جهاد کشاورزی است، شهرداریها در داخل و دهیاریها در خارج حریم شهرها موظف به تعیین تکلیف ساخت و سازهای غیر مجاز بوده و نیاز است دستگاههای مربوطه این مهم را در دستور کار خود قرار دهند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: همشهریان در صورت مشاهده ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی می توانند از طریق سامانه ۱۳۱ موارد را به سازمان جهاد کشاورزی استان منعکس کنند.
استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد و یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
نظر شما