دیدگاه‌های اعضای شورای شهر درباره بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران

تهران- ایرنا- اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران به شورای شهر، نظرات مثبت و منفی خود را در خصوص این بودجه ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، برخی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز /یکشنبه/ در دویست و شصت و ششمین جلسه شورا، پس از ارائه لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران ، نظرات خود را اعلام کردند.

محسن هاشمی که ریاست شورای اسلامی شهر تهران را برعهده داشت، از ارایه به موقع لایحه بودجه، به شورا از شهردار تهران تشکر کرد.

« افشین حبیب زاده » دیگر عضو شورای شهر تهران هم با بیان اینکه همکاران زیادی در شهرداری تهران داریم که به طور غیرمستقیم و از طریق شرکت‌های پیمانکاری برای شهرداری کار می کنند، گفت: جنس کار خدمات این افراد با جنس کار و خدمات پرسنلی شهرداری یکی است و تفاوتی ندارد اما آنها به طور غیرمستقیم با شهرداری در ارتباط هستند.

وی با بیان اینکه همکاران شرکت‌های شهربان، معبربان، حریم بان و پرسنل فضای سبز از جمله این پرسنل هستند، گفت: از شهرداری تهران می خواهم در بودجه سال ۱۴۰۰ ردیفی را اختصاص دهد تا این افراد نیز بتوانند به صورت قرارداد مستقیم با شهرداری فعالیت کنند.

سید حسن رسولی دیگر عضو و خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت بودجه امسال با پنج روز تاخیر به شورای شهر تقدیم شده است.

وی گفت: با دو بسته محرک اقتصادی شهرداری تهران می توانیم به شهروندان این اطمینان را بدهیم که تا پایان سال وقفه ای در اداره نسبی قابل قبول شهر نخواهیم داشت.

رسولی با بیان اینکه ۷۳ درصد بودجه سال ۹۹ به رغم محدودیت‌ها محقق شده است، اظهار داشت: امیدوارم با تحقق بودجه غیر نقدی تا پایان اسفند ماه، تحقق بودجه به مرز ۹۰ درصد برسد.

وی گفت: شرایط بودجه شهرداری در حالی اجرایی شده که به طور مطلق از منابع عمومی کشور برای اداره شهر بی‌بهره است.

رسولی با بیان اینکه حتی یک دستگاه اتوبوس از وزارت کشور به ناوگان عمومی شهر اضافه نشده و حتی یک یورو به مترو داده نشده است، افزود: حتی حق شهرداری از محل درآمد جریمه راهنمایی رانندگی نیز به حساب شهرداری ریخته نشده است. 

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: مطالبات ما توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر اقتصاد و رئیس خزانه داری بلوکه شده است.

حجت نظری دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران هم پس از ارائه بودجه شهرداری به هیات رئیسه شورای شهر، در سخنان خود گفت: شهردار درباره اینکه بودجه ۱۴۰۰ چگونه محقق می شود صحبتی نکردند.

 وی با بیان اینکه شهردار در ارائه لایحه بودجه گفت که در بودجه سال ۱۴۰۰ به اقشار آسیب پذیر و کمتر برخوردار توجه می‌کنیم، اظهار داشت: به نظرم دستورالعملی که شرکت ساماندهی مشاغل برای ساماندهی مشاغل سیار تهیه کرده، نابودی دست فروشان است.

نظری با تاکید بر اینکه حرف و عمل با هم همخوانی ندارد، گفت: شهردار گفته است بنا داریم توسعه ورزش همگانی را انجام دهیم در حالی که بودجه مربوط به توسعه ورزش همگانی حذف  و با بخش های دیگر تلفیق شده است.

وی با اشاره به فروش املاک و بودجه غیر نقدی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: «نمی شود برای اداره شهر، ملک بفروشیم ، این مانند این است که لباس بفروشیم و غذا بخوریم.»

محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران نیز در واکنش به این مثال حجت نظری گفت: «می شود لباس بفروشیم غذا بخوریم اما نمی شود عضو (بدن)را بفروشیم و غذا بخوریم.»

حجت نظری نیز درباره این گفته هاشمی اظهار داشت: «شما چون لباس زیاد دارید به مردم فکر نمی‌کنید؛ مردم آنقدر لباس ندارند که بفروشند و غذا بخورند؛ شهر هم آنقدر دارایی ندارد که شهرداری آنها را بفروشد و امورات بگذراند.»

محمود میرلوحی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه از شهرداری برای این که از آغاز بحران کرونا در خط مقدم بوده است، تشکر کرد و گفت: بیشترین آسیب را شهرداری از حیث منابع و درآمد در دوران کرونا داشت.

میرلوحی با بیان اینکه بودجه امسال شهرداری با وجود دو بحران سخت، خوب پیش رفت و محقق شد، از شهردار تهران و معاونانش خواست با همت و تلاش بقیه مفاد بودجه امسال را نیز محقق کنند.

میرلوحی درباره بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: در بودجه سال آینده و در اجرای پروژه های محلی باید از تداخل و موازی‌کاری جلوگیری شود.

محمد سالاری دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۰ حدود ۲۵ درصد افزایش داشته است ، اظهار داشت: با توجه به افزایش تورم لجام گسیخته و کاهش ارزش پول، بودجه ما انبساطی نیست بلکه انقباضی است.

وی با بیان اینکه رویکرد ما به عنوان شورای شهر این است که این افزایش بودجه منجر به شهر فروشی نشود، عنوان کرد: با اینکه تحریم ها تاثیر بسیاری بر منابع اعتباری شهر داشته، اما شورای پنجم شهر فروشی را متوقف کرده است.

علی اعطا دیگر عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان این که کاش شهردار تهران در ارائه بودجه تحلیلی صحبت می‌کردند، گفت:  انتظار این بود که صحبت شود که ردیف های درآمدی شهرداری در بودجه سال ۱۴۰۰ چه تغییراتی کرده است.

اعطا تاکید کرد: همچنین انتظار است مشخص شود که ردیف های ناشی از عوارض عمومی و ردیف‌های هزینه‌ای چه تغییری کرده است و مبنای تغییرات چیست؟

به گفته وی، جلسه امروز تشریفاتی تشکیل نشده است و امکانش بود که با توضیحات تحلیلی، دید کلی اعضای شورای شهر داشته باشند که تغییرات در بودجه به چه ترتیبی انجام شده است.

به گزارش ایرنا، پیروز حناچی در جلسه امروز شورای شهر بودجه ۴۷ هزار و و ۶۸۷ میلیارد تومانی را به عنوان بودجه اصلی و دو هزار و ۲۷۴ میلیارد را برای اجرای ۳۲ پروژه خاص به شورای شهر ارائه کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha