مدارس را به آزمایشگاهی بزرگ برای گفت‌وگو درباره ایثار تبدیل کنیم

تهران-ایرنا- وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: هر مدرسه را به یک آزمایشگاه بزرگ برای گفتگوهای عمیق درباره ایثار تبدیل کنیم؛ چراکه هیچ‌ موضوعی به‌اندازه تأمل در انجام این هدف ظرفیت‌های یادگیری را بالا نمی برد.

به گزارش روز یکشنبه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، محسن حاجی میرزایی در هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، افزود: یکی از تمایزهای افراد، ظرفیت آنان برای یادگیری است. در برابر پدیده‌هایی هستیم که به‌سرعت تغییر می‌کنند و دائم در وضعیت‌های متفاوتی قرار می‌گیریم که می‌تواند هم حال انسان‌ها و هم وضعیت آنان را تغییر دهد.

وی بابیان اینکه تمایز، محصول نظام یادگیری است، ادامه داد: به فرصت همکاری بین ۲ دستگاه از زاویه یادگیری توجه می‌کنم. ارتباط انسان‌ها باهم یک عنصر برای فراگیری است و پیوند دستگاه‌ها ارتباطی را برای یادگیری فراهم می‌کند.

حاجی میرزایی بیان کرد: اگر از نگاه مکانیکی و سطحی به مقوله همکاری نگاه و آن را در یک فضای دقیق‌تری درک کنیم، دائم در مواجه با مسائل متفاوتی قرار می‌گیریم که فرصتی برای کامل شدن ما و شرکای ما خواهد بود.

وزیر آموزش‌وپرورش عنوان کرد: یکی از مفاهیمی که در جامعه نیازمند بازنگری است مفهوم همکاری است. به همکاری به‌عنوان مقوله‌ای که مأموریت‌ها را در یک راستا قرار می‌دهد، دستگاه‌ها را به یک تولید مشترک می‌رساند و یاری می‌کند تا محصول نهایی مطلوب‌تری داشته باشند، نگاه می‌کنیم.

وی بابیان اینکه نتیجه همکاری باید تحقق اهداف مشترک باشد، افزود: اهداف امروز ما و شما توسعه فرهنگ ایثار، تکریم ایثارگران و خانواده شهدا است. آموزش‌وپرورش از دیرباز با این مفهوم مأنوس بوده است. وقتی ۴۱ هزار شهید معلم و دانش آموز داریم و جمعیت قابل‌توجهی از فرهنگیان درگیر دفاع بودند، یعنی یکی از پایه‌های دفاع مقدس فرهنگیان بودند.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و بنیاد شهید به یک خدمت آموزشی مشترک روی آوردند، گفت: مدارسی را تشکیل دادیم که باید بدانیم در شکل‌گیری آنان درصدد چه هدفی بودیم و اهدافمان تا چه حد محقق شده است. این موضوع جذابی برای گفتگوی همیشگی بین ما است. بنابراین باید شرایط تک‌تک دانش‌آموزانی را که در این‌گونه مدارس آموزش می‌بینند، موردتوجه قرار دهیم. محصول مشترک این مدارس باید افرادی باشند که به فرهنگ ایثار و شهادت عمیق‌تر می‌اندیشند و یاران شایسته‌تری برای انقلاب اسلامی هستند.

وزیر آموزش‌وپرورش اظهار داشت: توصیه می‌کنم دائماً اهداف را موردگفتگو قرار دهیم و درباره تحقق آنان بیندیشیم. از درون این گفتگوها فرهنگ ایثار شکل می‌گیرد. هر مدرسه را به یک آزمایشگاه بزرگ برای گفتگوهای عمیق درباره ایثار تبدیل کنیم؛ چرا که هیچ موضوعی به‌اندازه تأمل در انجام این هدف ظرفیت‌های یادگیری را بالا نمی برد.

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته که باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و دستگاه‌های مختلف کشور و با موضوع گفتگو بر محور تحول با حضور سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، اعضای شورای معاونان، مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌ها و روسای ۷۶۰ منطقه آموزش‌وپرورش کشور به‌صورت ویدئوکنفرانس و از طریق شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد) برگزار شد.

به گزارش ایرنا، برنامه «گفتگوی هفته» در راستای برگزاری سلسله برنامه‌های گفتگو بر محور تحول، باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌های کشور به‌صورت هفتگی برگزار می شود. هفدهمین برنامه گفتگوی هفته روز یکشنبه پنجم  بهمن ماه با حضور سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور، رضا اردکانیان وزیر نیرو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، جمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور،‌ لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس‌جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، هشتمین برنامه محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی،‌ حسن درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه، مهرداد بذرپاش، رئیس دیوان محاسبات کشور و مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان تاکنون در ۱۶ برنامه گفتگوی هفته شرکت کرده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha