به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی خطوط تولید آهن اسفنجی نیز در کنار آغاز به کار طرح احداث فاز دوم و سوم کارخانه فولاد در ۲ بخش با پیگیری محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در شهرستان راور آغاز شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در حاشیه آغاز عملیات اجرایی فاز دوم فولاد راور گفت: امروز احداث واحد ذوب و ریخته گری راور نیز با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن شمش فولادی در سال انجام شد که این ظرفیت قابل تبدیل به ۲۰۰ هزار تن در سال است.
محمدرضا پورابراهیمی اظهار داشت: این طرح با اشتغالزایی ۱۸۰ نفر مستقیم و ۴۰۰ نفر غیرمستقیم و سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریال و پنج و نیم میلیون یورو آغاز شد.
وی همچنین از آغاز طراحی فاز سوم فولاد راور و نورود لوله بدون درز و مقاطع فولادی در شهرستان راور خبر داد و اظهار داشت: این طرح نیز با ظرفیت ۹۰ هزار تن در سال و سرمایه گذاری ۲۳۰ میلیون یورو و اشتغالزایی ۱۴۰ نفر موجب رونق این شهرستان خواهد شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فاز نخست کارخانه اول فولاد راور امروز عملیاتی شد اظهار داشت: فاز دوم ایجاد این چرخه نیز پس از تولید آهن اسفنجی به منظور انجام ریخته گری و ایجاد واحدهای فولادی به مرحله اجرا درآمد.
وی ادامه داد: امروز عملیات اجرایی این طرح پس از پیگیری های انجام شده و اقداماتی که در وزارت صمت انجام شد بعد از اخذ مجوز احداث واحد فولادی در شهرستان راور در ادامه فعالیت تولید آهن اسفنجی به مرحله اجرا در آمد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: طرح فاز دوم و سوم فولاد راور که امروز عملیات اجرایی آن آغاز شده ظرف ۲ سال آینده به بهره برداری می رسد و حدود ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد و تقریبا حدود ۶۰۰ میلیارد تومان در این طرح سرمایه گذاری می شود.
وی ادامه داد: فاز سوم طرح کارخانه فولاد راور نیز که مطالعات آن آغاز شده چرخه بعدی فعالیت این کارخانه است که تولید لوله های بدون درز است که کار آن نیز همزمان با آغاز فعالیت های فاز دوم آغاز شده و امیدواریم در بازه زمانی حداکثر ۲ و سال و نیم به سرانجام برسد و محصولاتی کاملا صادراتی دارد.
پورابراهیمی تصریح کرد: کار ارزشمندی را مجموعه سرمایه گذاری فولاد راور انجام داده و پیش بینی می شود حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در این پروژه انجام شود و نزدیک به ۵۰۰ نفر اشتغال زایی داشته باشد.
وی گفت: مجموعه سرمایه گذاری هایی که فولاد راور انجام می شود در فاز دوم و سوم بیش از هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان است و این سرمایه گذاری ها برای هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.
وی اظهار داشت: این طرح جزو بزرگترین پروژه هایی است که در شهرستان راور و در ادامه فعالیت های قبلی که در فاز نخست مجموعه بوده در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم ایجاد زیرساخت ها با توافقی که امروز در جلسه انجام شد بتواند برای توسعه صنعتی شهرستان راور خیر و برکت داشته باشد.
نظر شما