به گزارش ایرنا عیسی منصوری روز دوشنبه در نشست گروه کاری اشتغال شهرستان فردوس در خصوص ورود شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) به برخی پروژههای این شهرستان افزود: درخصوص کارخانه مواد غذایی ارغوان موضوع بررسی و فعالیت دوباره آن را پیگیری خواهیم کرد اما ترجیح ما بر ورود بخش خصوصی به این حوزه است.
وی گفت: ۲۰ هزار میلیارد ریال به منابعی که قبلا به حوزه گردشگری وزارت میراث فرهنگی تخصیص یافته در قالب تسهیلات ۱۲ درصدی اضافه کردهایم.
او ادامه داد: اعطای تسهیلات و مجوز برای ایجاد مناطق بومگردی هنر نیست، بلکه باید در ایجاد مراکز آموزش بومگردی تلاش کنیم.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: متاسفانه برنامهای برای جذب گردشگر در کشور وجود ندارد که باید به دولت و متولیان این حوزه کمک کنیم.
وی به راهاندازی اپلیکیشن جذب گردشگر اشاره کرد و گفت: ایجاد چنین برنامههایی میتواند در جذب گردشگر و توسعه مناطق بومگردی و گردشگری موثر واقع شود.
بیشترین سرانه اشتغال خراسان جنوبی مربوط به شهرستان فردوس است
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: در راستا اجرای طرحهای اشتغال پایدار روستایی ۳۲۰ میلیارد ریال برای اشتغال یکهزار و ۱۵۳ نفر پرداخت شده که بیشترین سرانه اشتغال استان محسوب میشود که مربوط به شهرستان فردوس است.
غلامرضا اشرفی افزود: از مجموع ۱۹۹ طرحی که از طریق دستگاههای اجرایی پرداخت شده، ۹۸ درصد مورد بازدید قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: در حوزه میراث فرهنگی نیز ۱۵ طرح با اشتغال مستقیم ۵۷ نفر، ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: از مجموع ۱۴۱ طرح در شهرستان، ۲۴۸ نفر اشتغال ایجاد شده و ۲۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیز پرداخت شده است.
اشرفی گفت: کارگاههای قالیبافی شهرستان اشتغال مناسبی داشته و سرانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار با توجه به تورم جوابگوی طرحهای اشتغال روستایی نیست.
وی بیان کرد: با ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات، ایجاد زنجیره فروش و صدور مجوز برای پرورش دهنگان کبک و بلدرچین میتوان یک شغل مستقیم ایجاد کرد که تاکنون ۸۰ نفر اشتغال مستقیم در این خصوص داریم.
مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی هم گفت: تجهیزات لازم سونوگرافی در درمانگاه تامین اجتماعی فردوس وجود دارد، اما متاسفانه با کمبود پزشک متخصص در این حوزه مواجه هستیم.
فرزاد فیروزی افزود: طبق توافق ۲ وزارتخانه میتوان از پزشکانی که طرح خود را در این شهرستان میگذرانند استفاده کرد.
وی افزود: این درمانگاه در ۹ ماه نخست امسال ۱۰۰ هزار رکورد خدمتی دارد که از لحاظ زیرساختی هم باید خدمات ارتقا یابد.
تاکید معاون وزیر تعاون بر ترکیب گردشگری و صنایع دستی در فردوس
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ترکیب گردشگری و صنایع دستی در فردوس تاکید کرد.
عیسی منصوری روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان فردوس گفت: مرکز آموزش فنی و حرفهای نباید تنها مختص بحث آموزش باشد، بلکه باید کامل کننده زنجیره اتصال به بازار نیز باشد.
وی با تاکید به اینکه به جز بحث آموزش باید تکنولوژی تولید نیز ارتقا یابد، افزود: میتوان با افزودن دستگاهها، کیفیت محصولات را نیز ارتقا داد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این آمادگی وجود دارد که هرکسی که در حوزه سنگهای زینتی ایجاد اشتغال و کارآفرینی کند، در کنار آموزش و آموزش کسب و کار به شرط اشتغالزایی، تسهیلات پرداخت کنیم.
وی اظها داشت: صرف تولید سنگهای زینتی نمیتوان آنطور که باید وارد بازار کار شد، لذا نیازمند بدنهسازی در این حوزه است.
منصوری افزود: آموزش تنها زمانی جواب موثر میدهد که بازار کار محصولات در داخل و خارج از کشور حل شود.
وی تاکید کرد: می توان در قالب طرح پیشنهادی، در جهت توسعه سنگ تراشی، تجهیزات و امکانات موردنیاز پیشبینی شود تا منابع مورد نیاز از طریق صندوق کارآفرینی امید تامین شود.
حضور شرکت شستا در استانهای کمبرخوردار پررنگتر شود
رییس شورای اسلامی شهر فردوس نیز در حاشیه بازدید از کارخانه محصولات غذایی ارغوان گفت: حضور شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) باید در استانهای کمبرخوردار پررنگ تر باشد.
حسین اکبری افزود: چندین سرمایهگذار برای راهاندازی مجدد این شرکت ورود پیدا کردهاند که متاسفانه مورد قبول شستا واقع نشده است.
وی اظهار داشت: شرکت سرمایهگذاری سازمان تامین اجتماعی(شستا) باید در این حوزه قویتر عمل کرده و هرچه سریعتر در خصوص وضعیت این شرکت تعاونی تعیین تکلیف کند.
در این سفر منصوری معاون توسعه و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه علی اصحابی معاون صندوق کارآفرینی امید کشور، راستگو سرپرست معاونت کارآفرینی و اشتغال استان خراسان جنوبی، دکتر فرزاد فیروزی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، زنگنه مدیر صندوق کارآفرینی امید استان از پروژههای کارگاه آموزشی گوهرتراشی مرکز آموزش فنی و حرفهای اسلامیه، بازدید از طرح دردست اجرای بومگردی باغستان، بازدید از واحد مرغ تخمگذار باغستان، بازدید از کارخانه تولید پودر مکانیزه بنتونیت شهرک صنعتی فردوس و کارخانه محصولات غذایی ارغوان بازدید کردند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیران ارشد دستگاههای تابعه این وزارتخانه از طرحهای اشتغال شهرستان بشرویه نیز بازدید کردند و از نزدیک نحوه فعالیت بنگاههای اقتصادی را مورد بررسی قرار دادند.
عیسی منصوری و هیات همراه از طرح گلخانه هیدرو پونیک با ایجاد اشتغال ۲۰ نفر به صورت مستقیم و تعاونی تولید بعثت با اشتغال ۱۸ نفر به صورت مستقیم، تعاونی طبیب حلال و شرکت تعاونی توسعه قصر کویر بشرویه و کارگاه تولید اسباب بازی و بازارچه صنایع دستی واقع در خانه فیاضبخش بازدید کردند.
وی در بازدید از این تعاونیها گفت: با توجه به بررسی صورت گرفته، مهمترین موانع این طرحها در نرسیدن به تولید، مشکلات مالی است که در صورت جذب سرمایهگذار و پرداخت تسهیلات میتوان موانع پیش رو را برداشت و با ایجاد اشتغال برای جوانان، گامی موثر در خدمت به مردم بشرویه برداریم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: با حمایت صندوق کارآفرینی امید برای بهرهبرداری از این طرحها، تسهیلات داده میشود.
معاون امور اقتصادی، معاون روابط کار و معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه ۲۲ مدیرکل و روسای سازمانهای وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از روز شنبه (چهارم بهمن) وارد خراسان جنوبی شدند و تا امروز در قالب سه گروه در شهرستانهای استان حضور مییابند.
نشست جمعبندی سفر مسوولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خراسان جنوبی عصر امروز در بیرجند برگزار میشود.
نظر شما