به گزارش روزنامه ژاپن تایمز، این منابع افزودند: دولت مرکزی ژاپن در نظر دارد تا روزانه چندین هزار آزمایش واکنش زنجیره ای «پلیمراز» را در «توکیو»، «اوزاکا» و سایر کلان شهرها با هدف استفاده از این اطلاعات برای توسعه اقدامات پیشگیرانه موثر از ویروس در این کلان شهرها انجام دهد.
براساس این گزارش در مقابل آزمایش های دولت محلی ژاپن که تنها افرادی را هدف قرار می دهد که علایمی از خود نشان می دهند یا با افراد آلوده در تماس نزدیک بوده اند، در این آزمایش های گسترده، افراد به صورت تصادفی آزمایش می شوند تا میزان انتشار ویروس در یک شهر خاص تعیین شود.
هزینه این آزمایش ها که توسط شرکت های خصوصی انجام می شود به طور کامل توسط دولت ژاپن تأمین می شود. پیشبینی میشود این آزمایشات در فرودگاه ها و نیز مکان هایی که جمعیت در آنها تجمع می کنند مانند مراکز شهرها، شرکت ها و دانشگاه ها انجام شود.
در جریان این آزمایشات علاوه بر جمع آوری نمونه های مخاط و بزاق در محل، نمونه های جمع آوری شده با استفاده از کیت های آزمایش از طریق پست نیز پذیرفته می شوند. نتایج برای افراد منتشر می شود اما به صورت ناشناس در داده های آماری نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
این منابع اعلام کردند، دولت ژاپن همچنین قصد دارد اطلاعاتی را در توییتر و سایر رسانه های اجتماعی جمع آوری کند تا تغییرات در نگرش مردم نسبت به این همه گیری را ردیابی کند. داده ها، همراه با نتایج آزمایشات تصادفی PCR، با استفاده از هوش مصنوعی تجزیه و تحلیل می شود.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به کووید- ۱۹، اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر «ووهان» در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در روز ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
نظر شما