به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، محمدتقی طالبیان به همراه معاونان بهداشتی و درمان دانشگاه و معاون فنی مرکز بهداشت استان از مراکز مختلف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران کووید ۱۹ در خراسان جنوبی بازدید کرد.
حضور تیم نظارت از بخشهای بیمارستان شهید مصطفی خمینی و پروژههای در حال اجرای شهرستان طبس آغاز و در ادامه از مرکز خدمات جامع سلامت گلشن و پایگاه ضمیمه آن، خانه سالمندان طبس، زندان طبس، بخشهای کرونا بیمارستان ولیعصر (عج) بیرجند، کلینیک تنفسی بیرجند، مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل و پایگاه ضمیمه قدس مرکز بهداشت بیرجند بازدید شد.
هیات اعزامی همچنین به صورت تلفنی جویای حال چند خانواده درگیر با کرونا شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نشست جمعبندی با ارائه گزارشی از روند اجرای طرح شهید سلیمانی در خراسان جنوبی، نحوه تشکیل و چارت سازمانی آن، منابع و نیروی انسانی و محدوده جغرافیای اجرای طرح گفت: این طرح با هدف مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ از طریق مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی با مشارکت داوطلبان و سفیران سلامت خانوارها و کمک نیروهای بسیج از ابتدای آذر امسال در استان آغاز شد.
کامبیز مهدی زاده افزود: در اجرای این طرح سه تیم مراقبتی، حمایتی و نظارتی مشغول به فعالیت شدهاند.
وی اظهار داشت: تیمهای مراقبتی با تاکید بر شناسایی و مراقبت افراد در معرض تماس نزدیک، با مشارکت سفیران سلامت خانوار، رابطین سلامت محله شکل گرفتهاند و تیمهای حمایتی با همکاری نیروهای بسیجی، کمکهای مردمی را به خانوادههای نیازمند ارائه میکنند.
رییس مرکز بهداشت استان خراسان جنوبی گفت: تیمهای نظارتی نیز با همکاری کارشناسان سلامت محیط و کار، هلال احمر، بسیج، اتحادیه اصناف و تعزیرات بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و واحدهای صنفی نظارت دارند.
وی افزود: در حال حاضر تیمهای مراقبت در منزل، رهگیری و مراقبت، پایش و نظارت و حمایتی در اجرای طرح شهید سلیمانی فعالیت دارند.
نماینده وزیر بهداشت نیز در این جلسه از روند اجرای طرح سردار شهید سلیمانی در استان خراسان جنوبی ابراز رضایت و از زحمات کادر مراکز بهداشتی و درمانی در اجرای صحیح برنامههای اجرایی طرح، تقدیر کرد.
طالبیان دستیابی به اهداف برنامه را نتیجه تلاشهای مستمر مراقبین سلامت و کادر بهداشت و درمان در همکاری با نیروهای داوطلب، بسیج و هلال احمر برشمرد.
اجرای طرح شهید سلیمانی با هدف رسیدن به نقطه مطلوب در زمینه بیماریابی، انجام تستهای ترکیبی سریع و PCR، مدیریت و کنترل این اپیدمی همچنین اجرای طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» همزمان با سراسر کشور از اول آذر ماه در خراسان جنوبی آغاز شد و ادامه دارد.
در نتیجه اجرای همزمان این طرح و محدودیتهای جامع در خراسان جنوبی آمار ابتلا به کرونا، بستری بیماران و موارد فوتی بیماری کووید ۱۹ کاهش یافت و اکنون هفت شهرستان این استان در وضعیت زرد (متوسط خطر) و چهار شهرستان در وضعیت آبی (کم خطر) هستند.
نظر شما