به گزارش خبرنگار ایرنا عباس صابر روز سه شنبه در جلسه شورای مسکن در فرمانداری آستارا اظهار کرد: زیربنای هر واحد ۵۰ متر مربع و زمین از آن متقاضیان است و برای هر واحد، ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت اختصاص می یابد.
وی بیان کرد: دولت جهت حمایت از نیازمندان، هزینه ای بابت پروانه ساخت و انشعابات آب، برق و گاز واحدهای مسکونی دریافت نمی کند و واحدها تا پایان سال جاری به متقاضیان تحویل داده خواهد شد.
وی اظهار کرد: طبق نظر کارشناسان بنیاد مسکن، هزینه هر واحد مسکونی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شده و همکاری خیران برای تامین بخشی از هزینه های ساخت و ساز ضروری است.
امام جمعه آستارا هم در این جلسه گفت: مسکن، جزو اولویت های زندگی است و از خیران انتظار داریم همانگونه که در تجهیز بیمارستان همت کردند، بار دیگر همدلی خود را برای رفع نیاز خانواده های مستحق و تحت پوشش نشان دهند.
حجت الاسلام کاظم حافظ نیا افزود: استفاده از ظرفیت جامعه نیکوکاران و خیران مصالح فروش برای تکمیل این طرح ضروری است و با استفاده از توان رسانه و فضای مجازی، پویشی برای جمع آوری کمک های نقدی شهروندان راه اندازی شود.
شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان قرار دارد و سه هزار خانوار آن تحت پوشش کمیته امداد و ۷۰۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند.
نظر شما