به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، حسین جوکار، افزود: افزود: به استناد نتایج بهدستآمده از تستهای دورهای، این قطعلات کیفیتی مطلوب و در سطح نمونههای خارجی دارند.
وی، در ادامه به موضوع ساخت شیر برق اشاره کرد و بیان داتش: با توجه به نیاز ابرپالایشگاه ستاره خلیجفارس به این نوع شیربرقی پرمصرف بهویژه در شرایط تحریم، تیم تخصصی کارگاه الکترونیک واحد ابزار دقیق در راستای بومیسازی این محصول استراتژیک، اقدامات تخصصی و پژوهشی لازم را برای ساخت و بومیسازی این محصول آغاز کرد.
مدیر برق، ابزار دقیق، سیستم کنترل و فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت نفت ستاره خلیجفارس، میزان کار صورت گرفته در این طرح را ۵۰۰ نفر ساعت عنوان کرد و افزود: انجام محاسبات، طراحی بدنه و طراحی بوبین دستگاه با دقت تمام انجام شد و پس از اتمام تمامی مراحل ساخت، نمونه ساخته شده این محصول برای آزمایشهای دورهای و تستهای میدانی در اختیار گروه تعمیرات ابزار دقیق قرار گرفت.
جوکار، نتایج بهدستآمده از تستهای دورهای این محصول را مطلوب و در سطح نمونههای خارجی ارزیابی کرد و ابراز امیدواری با همت جوانان این پالایشگاه و حمایت تیم مدیریتی بتوان در آینده نیز محصولات موردنیاز شرکت را بومیسازی کرد تا از هدر رفت منابع مالی و همچنین وابستگی به محصولات خارجی جلوگیری شود.
وی همچنین به طراحی و ساخت ۱۲۰ دستگاه تابلوی توزیع برق در راستای کاهش زمان و هزینههای جاری اشاره و ابرازداشت: طراحی، تکمیل و انجام تستهای عملکردی لاجیک واحدهای ۰۹ و ۵۹، طراحی و برنامهنویسی ربات طراح خودکار مدارک ابزار دقیق و طراحی و برنامهنویسی سیستم کنترل و مانیتورینگ ایستگاه گاز شمالی و از دیگر اقدامات مهم فصل پاییز این مدیریت بوده است.
مدیر برق، ابزار دقیق، سیستم کنترل و فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت نفت ستاره خلیجفارس در پایان یکی دیگر از اقدامات واحد برق و ابزار دقیق را طراحی و برنامهنویسی سیستم کنترل هوشمند و مانیتورینگ ذکر کرد که بهمنظور افزایش کارایی و سرعت عمل در عملیات بارگیری در بازوهای بارگیری LPG طراحی شده است.
نظر شما