به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، «علی باقریکنی» معاون امور بینالملل رئیس قوه قضائیه عصر امروز چهارشنبه به مناسبت روز تقدیر از همسران و مادران شهدا، به دیدار خانواده «نوریک محمودیان» شهید ارمنی رفت و خطاب به همسر گرانقدر این شهید، گفت: جامعه ارامنه بخشی از جامعه ایرانی است و در عرصه های مختلف همدل و همراه هموطنان و نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و هست.
وی با بیان اینکه جامعه ارامنه در خوشی ها و سختی ها در کنار ملت ایران بوده اند، تصریح کرد: شهدای جامعه ارامنه نیز به عنوان بخشی از جامعه ایرانی در راه عزت و امنیت ایران گام برداشتند و اثرات خیر و ایثار آنها همچنان ملموس است.
دبیرستاد حقوق بشر با اشاره به سهم بزرگ همسران شهدا در رسالت و نقشآفرینی شهدا در جبهههای جنگ، تاکید کرد: همسران شهدا وظیفهای خطیر برعهده دارند به ویژه این شهید گرانقدر که زمان زیادی درد و رنج ناشی از جنگ را تحمل کردند و شما در رسالت ایشان برای دفاع از کشور و صیانت از جان و مال و ناموس مردم وتحکیم یک ایران قوی و مقتدرسرافراز و قدرتمند ایستادید.
وی با تاکید بر اینکه اگر صبر و بردباری و شجاعت مادران و همسران شهدا نبود نمیتوانستیم رسالت شهدا را به سرانجام برسانیم، افزود: نقش ویژه و پرستاری از این جانباز عزیز، مجاهدت مسوولانه و ایثارگرانه می طلبد که شما توانستید از این آزمایش الهی سربلند خارج شوید.
باقریکنی تاکید کرد: شهدا رسالت خود را انجام دادند و ما باید پاسدار رسالت آنها باشیم. راه شهدا همچنان نورانی و پررهرو است و ما قدردان ایثارها و تلاش و صبر و بردباری همسران و خانواده آنها هستیم. ایثار و مجاهدت همسران شهدا همتراز ایثار و مجاهدت خود شهدا است.
وی با بیان اینکه پایداری همسران شهدا مسئولیت ما را دوچندان میکند، گفت: همه ما وامدار ایثار خانواده شهدا هستیم و وظیفه داریم به پاس مجاهدت خانواده و همسران شهدا، آنها را تکریم کنیم.
دبیر ستاد حقوق بشر افزود: ما باید مسیر شهدا در پاسداری و صیانت از میهن و فرهنگ و تمدن ایران را طی کنیم و همچون شهدا از آزمون الهی سربلند بیرون بیاییم.
قدردانی از دبیر ستاد حقوق بشر
در این دیدار که دو نماینده جامعه ارامنه «روبرت بیگلریان» نماینده ارامنه جنوب و «آرا شاهوردیان» نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس شورای اسلامی و همچنین کشیش «کومیتاس قاراخانیان»، نماینده خلیفه اسقف اعظم ارامنه حضور داشتند، همسر شهید محمودیان ضمن قدردانی از دبیر ستاد حقوق بشر، اظهار داشت: با وجود اینکه من پرستار همسرم بودم اما او تکیه گاه من بود و در این سالها درد و رنج را احساس نمی کردم چون عشق و علاقه میان من و همسرم و خانواده موجب محبت بسیار شده بود.
این بانوی گرانقدر که عکس امام (ره) را در گوشه قاب عکس نوریک گذاشته بود، تصریح کرد: این حس و حال آن روزهای جوانهای ارمنی کشور بود که برای یک میهن میجنگیدند با فرمانبرداری از یک رهبر. این عکس امام در کیف پول نوریک بود. روزی یکی از اقوام از او خواست که کیفش را به او هدیه بدهد. نوریک با همان زبان مهربانش گفت: کیف را میدهم، اما عکس امام را نه! وقتی نوریک از پیش ما رفت دیدم که بهتر است عکس امام همانجا کنار نوریک باشد.
در این دیدار، لوح تقدیری به رسم یادبود از طرف باقریکنی به همسر شهید محمودیان تقدیم شد.
همچنین در این دیدار، کتاب «جنگ تحمیلی ۸ ساله و ارامنه ایران» از سوی همسر شهید محمودیان به دبیر ستاد حقوق بشر، اعطاء شد.
نظر شما