سید علی موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در صورت بهره برداری از فولاد جهانآرا زمینه اشتغال برای بیش از ۲ هزار نفر فراهم خواهد شد.
وی ظرفیت تولید در فولاد کاوه خرمشهر را یک و نیم میلیون تن در سال عنوان کرد و افزود: تولیدات این شرکت به بازارهای حوزه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی صادر میشوند.
موسوی با بیان اینکه سرمایه گذار فولاد جهان آرا خرمشهر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سهام فولاد کاوه متعلق به بنیاد مستضعفان است، گفت: اغلب طرحهای صنعتی و تجاری منطقه آزاد اروند توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری شده است.
وی با بیان اینکه فولاد جهان آرا و فولاد کاوه در سایت صنعتی منطقه آزاد اروند واقع شده است، گفت: زیرساختهای لازم برای فعالیت صنعتی این ۲ شرکت فولادی مهم در منطقه آزاد اروند فراهم شده است البته نه تنها برای این ۲ طرح بلکه برای طرحهای شهرکهای صنعتی خرمشهر و آبادان امکانات و تجهیزات زیرساختی وجود دارد.
معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند اظهارداشت: امکاناتی چون آب، فاضلاب، گاز، فیبرنوری، برق و مخابرات در منطقه آزاد اروند تامین شده است و به لحاظ عمرانی، جاده و مباحث امنیتی و حراستی هیچ مشکلی در این منطقه برای شروع کار سرمایهگذاران وجود ندارد.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) است که در محل تلاقی ۲ رودخانه اروند و کارون قرار دارد.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نظر شما