به گزارش ایرنا، محسن حاجی میرزایی روز پنجشنبه در مراسم بهره برداری از مجتمع آموزشی دختران "چهارباغ مدرسه شکرالله فرقدانی" اصفهان افزود: استفاده و بهره مندی هر چه بیشتر از نیکوکاران از اولویت های وزارتخانه محسوب میشود و بی شک نقش بسزایی در توسعه مدارس و بهبود وضعیت خواهد داشت.
وی ادامه داد: فعالیت اثر بخش نیکوکاران در مدرسه سازی نشان از فرهنگ غنی درک بالا و درایت آنان دارد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سند تحول آموزشی، تبدیل مدارس به پک پدیده اجتماعی دنبال میشود خاطرنشان کرد: تبدیل مدارس به پدیده های اجتماعی سبب خواهد شد که مدارس در متن زندگی مردم نقش بیشتری داشته باشد و سبب تغییرات موثر و تحول در بخشهای مختلف اجتماع شود.
حاجی میرزایی با بیان اینکه مدارس کانون تحولات به شمار می روند تصریح کرد: سرمایه گذاری در ساخت مدارس به خودی خود هزینه نیست زیرا صرفه جویی در بخشهای دیگر را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه نباید به مدارس تنها به عنوان یک ساختمان نگریست اظهارداشت: ساخت آینده به وسیله مدار صورت می پذیرد بنابراین باید هر نوع توسعه در آینده را در پیشرفت در مدارس کنونی جستجو کرد.
در پایان این مراسم از کتاب زندگینامه سید محمد ژالب زاده از خیران و پیشکسوتان مدرسه ساز و همچنین شکرالله فرقدانی نیکوکار مدرسه ساز رونمایی شد.
بهره برداری از مجتمع آموزشی دختران "چهارباغ مدرسه شکرالله فرقدانی" اصفهان روز پنجشنبه با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش ، استاندار و شماری از مسوولان استانی آغاز شد.
زیربنای کل این مدرسه خیرساز ۶ هزار و ۴٨۴ در زمینی به مساحت هفت هزار و ١٣۵ متر مربع است، این مجتمع ٣١ باب کلاس درس، ١١ باب اتاق اداری و معلم، یک سالن ورزشی، سه کارگاه، یک کتابخانه ٢ سایت رایانه دارد.
امروز همچنین مجتمع آموزشی حیات طیبه اصفهان شامل مدرسه شهید سلیمانی، سالن ورزشی شهید فخری زاده و دبیرستان موقوفه صارمیه با حضور وزیر آموزش و پرورش به بهره برداری رسید.
زیربنای این مجموعه بیش از ۶ هزار متر مربع است و ٣٠ کلاس، ٩ اتاق اداری، یک سالن چندمنظوره، یک سالن ورزشی، سه کارگاه، ٢ آزمایشگاه، سه کتابخانه و یک سایت رایانه دارد.
وزیر آموزش و پرورش در سفر یکروزه به اصفهان از سه آزمایشگاه مرکز تحقیقات معلمان و سرگروه های آموزشی استان در ارتباط با میزان و نوع تدریس مجازی در ایام کرونا، بخش آموزش و ارتقای معلمان بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت های آنها آشنا شدند.
حاجی میرزایی همچنین از ٢ استودیو مرکز تحقیقات که یکی از آنها در ایام کرونا ساخته شد و ۶٩ هزار دقیقه تولید محتوا داشت و همچنین طرح آموزش فنی و حرفه ای در کرونا تعطیل بردار نیست بازدید کرد.
در این آیین همچنین تفاهم نامه همکاری مشترک آموزش و پرورش با شهرداری درخصوص آموزش حقوق شهروندی منعقد شد.
بازدید از اولین موزه آموزش و پرورش کشور در ساختمان تاریخی عطاالملک دهش مرکز تحقیقات و همچنین بزرگترین کتابخانه آموزش و پرورش با ٢۴٠ هزار عنوان کتاب و ١٩٠ هزار جلد پایان نامه، مجله و آرشیو از اسناد ملی از دیگر برنامه های وزیر بود.
نظر شما