مسئول دفتر امام جمعه جهرم جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا گفت: کتاب خودکشی با موضوع بررسی عوامل، انگیزهها، پیامدها و راههای پیشگیری از رفتارهای خود تخریبی به قلم حجت الاسلام محمد حسین مدبر و محسن عارفیان چاپ و منتشر شد.
حجتالاسلام زینالعابدین دستداده افزود: این کتاب در ۲۱۲ صفحه نگارش شده و به همت امور فرهنگی و تدوین آثار دفتر امام جمعه جهرم در نشر مصلی جهرم منتشر شده است.
وی بیان کرد: این کتاب در سه بخش شامل کلیات، عوامل و علائم خودکشی و پیشگیری از خودکشی و مقابله با عوامل آن تدوین شده است.
دستداده به عناوین و موضوعات کتاب خودکشی اشاره کرد و تعریف و ماهیت خودکشی، مقارنات خودکشی، اعمال در حکم خودکشی، انواع خودکشی، آسیبهای اقدام به خودکشی، عوارض افسردگی، علائم هشداردهنده خودکشی، راههای کنترل خشم و ... را از جمله این عناوین برشمرد.
همچنین کتاب "برگی از دفتر مهتاب" نوشته مهدی فصاحت درباره سرگذشت،زندگی و مبارزات مرحوم آیتالله سید ابوالقاسم شفیعی به همراه نامهها، تصاویر و دستنوشتههای نیز به همت امور فرهنگی و تدوین آثار دفتر امام جمعه جهرم منتشر شد.
نویسنده این کتاب در گفتوگو با خبرنگار ایرنا گفت:آیتالله شفیعی از علمای شهرستان جهرم بود که نقش او در مبارزات دوران ستم شاهی و برای ارشاد و هدایت مردم و همچنین مبارزه علیه دژخیمان آن زمان بارز و شاخص بوده است.
وی ابراز کرد: آیتالله سید ابوالقاسم شفیعی موسوی، فرزند سید محمدعلی، متولد حوالی سال ۱۳۱۱ لارستان و دارای تحصیلات حوزوی در شهرهای شیراز و قم بود. از جمله اساتید ایشان در شیراز آیات سید محمد حسینی و شیخ ابوالحسن حدائق بودند و در قم، از محضر دکتر شهید مفتح و آیات عظام بروجردی و امام خمینی بهره گرفت و هنگام تحصیل در حوزه علمیه قم به عنوان طلبه ممتاز شناخته شد.
وی تصریح کرد: آیتالله شفیعی بعد از فوت سید علیاکبر آیتاللهی در مسجد امام حسین(ع) جهرم، امام جماعت را بر عهده گرفت و از طرف امام خمینی و آیتالله العظمی گلپایگانی و ... مفتخر به اخذ وجوهات بود.
نویسنده کتاب برگی از دفتر مهتاب تأکید کرد: این عالم روحانی، خطیب و سخنوری توانا بود و در بیشتر محلات جهرم و بعضی اوقات در شهرهای دیگر همچون شیراز و نیز کشورهای حوزه خلیج فارس مشغول تبلیغ امور دینی شد.
وی با بیان اینکه منزل ایشان در اصل، منزل آیتالله سید عبدالحسین نجفی لاری بوده و چند سال است به نام حسینیه شفیعی نامگذاری شده است، ابراز کرد: سرانجام این عالم، در پی بیماری در تاریخ دوم بهمن ۱۳۵۸ به جوار رحمت الهی پیوست و در محل اقامه جماعت خود، مسجد امام حسین(ع) به خاک سپرده شد.
مهدی فصاحت ادامه داد: به منظور پاسداشت یاد و خاطره مرحوم آیتالله سید ابوالقاسم شفیعی، کتاب برگی از دفتر مهتاب در ۱۸۴ صفحه توسط نشر مصلی منتشر شد.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری شیراز قرار دارد.
نظر شما