به گزارش ایرنا ، صدیف بدری پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود : راه نجات این شرکت واگذاری آن به مردم است هرچند اعضای هیات مدیره جدید تلاش میکنند تا مشکلات موجود در شرکت برطرف شده و این مجتمع به یک شرکت سودده تبدیل شود.
وی اضافه کرد: ابطال واگذاری این شرکت با قیمت پایین به بخش خصوصی یکی از خواستههای اصلی مردم بود که با کمک مسئولان قضایی این مهم تحقق یافت و اکنون باید زمینه لازم برای تعیین تکلیف نهایی کشت و صنعت مغان فراهم شود.
وی ادامه داد: این شرکت در آینده باید به یک شرکت سودده تبدیل شده و اشتغال فراوانی هم در آن ایجاد شود.
اکتشاف نفت مغان بخوبی پیش میرود
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل در مجلس همچنین از ارائه نتایج نهایی اکتشافی نفت و گاز منطقه مغان در نیمه اول سال ۱۴۰۰ خبر داد.
بدری با اشاره به دیدار با بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت گفت: در این دیدار پیگیری مطالعه و اکتشاف نفت مغان صورت گرفت و تصمیمات مهمی در این خصوص اتخاذ شد.
وی ادامه بیان کرد: نهایی شدن موضوع مطالعه و اکتشاف نفت مغان دستور ویژه این جلسه بود، در حال حاضر در چند محل حفاری مطالعاتی انجام میگیرد و در نیمه اول سال ۱۴۰۰ نتایج نهایی آن ارائه خواهد شد.
بدری افزود: حمایت از سرمایهگذاری، تولید بیو اتانول و تامین مواد اولیه نفت و گاز مورد نیاز صنایع با ارزش افزوده توسط وزارت نفت از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود.
احداث ۷۵۰ کیلومتر بزرگراه در استان اردبیل
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: برای احداث ۷۵۰ کیلومتر بزرگراه در این استان ردیف بودجهای تعریف شده که در صورت تحقق شاهد اصلاح راههای اصلی استان خواهیم بود.
بدری گفت: برای پروژه اردبیل - سرچم، اردبیل- آستارا، اردبیل - مغان، گرمی - بیلهسوار، رضی –امیرکندی و سربند- مشگینشهر ردیف اعتباری اخذ شده است و عملیات اجرایی برخی از این پروژهها شروع شده است.
وی با اشاره به اینکه طبق برنامهریزیهای انجام یافته برای احداث بزرگراههای در حال توسعه استان اقدامات اساسی و حائز اهمیتی انجام یافته است، افزود: در این راستا یک هزار میلیارد ریال اعتبار برای احداث بزرگراه اردبیل - سرچم در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به این که روند اجرایی پروژههای عمرانی در سطح استان با وضعیت مطلوبی ادامه دارد، اضافه کرد: امید است مسئولان و دستگاههای مربوطه همکاریهای لازم را در این زمینه داشته باشند.
هشت هزار میلیارد ریال به راهآهن اردبیل اختصاص یافته است
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از اختصاص هشت هزار میلیارد ریال از محل سفر ریاستجمهوری و فاینانس بانک ملی برای پروژه راهآهن اردبیل اختصاص یافته و تا پایان سال هم چهار هزار میلیار ریال دیگر تخصیص خواهد یافت.
بدری با بیان اینکه تکمیل پروژه راهآهن اردبیل-میانه و اتصال آن به شبکه ریلی جمهوری آذربایجان در اولویت قرار گرفته است، افزود: مطالعات فاز اول امتداد طرح راهآهن اردبیل به پارسآباد مغان انجام و اجرای آن در سال ۱۴۰۰ پیشبینی شده است، ضمن اینکه اتصال آن به شبکه ریلی جمهوری آذربایجان نیز در برنامه کاری قرار دارد.
وی اظهارکرد: اجرای طرح راهآهن اردبیل به مغان از جمله موضوعات در حال پیگیری نمایندگان و مسئولان استان است و این طرح بدون اتصال به منطقه مغان و شبکه ریلی جمهوری آذربایجان ابتر خواهد بود.
بدری ادامه داد: این خط ریلی منطقیترین و کمهزینهترین مسیر ریلی در کریدور شمال - جنوب محسوب میشود و با ادامه احداث آن تا تا گمرک مرزی در شهرستان بیلهسوار و پارسآباد مغان در واقع کل استان به شبکه ریلی کشور متصل خواهد شد.
نظر شما