به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، امروز دوشنبه در حاشیه مراسم گرامیداشت ۲۵ سال فعالیت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، بهره برداری از نخستین بخش تخصصی بستری پای دیابتی به طور رسمی آغاز به کار کرد.
دکتر باقر لاریجانی رییس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در مراسم افتتاح این بخش که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: این بخش شامل ۱۶ تخت بستری، دو تخت ایزوله و تجهیزاتی است که در کاهش موارد قطع عضو قابل اجتناب اندام های تحتانی ناشی از ابتلا به بیماری پای دیابتی در کشور موثر خواهد بود.
وی با اعلام اینکه شیوع دیابت در جمعیت بزرگسالان ایران ۱۱.۴ درصد است، افزود: از هر چهار بیمار دیابتی یک نفر به زخم پای دیابتی مبتلا می شود که در نتیجه مشکلاتی همچون افزایش طول مدت بستری در بیمارستان، قطع اندام تحتانی و مرگ و میر را به دنبال دارد.
لاریجانی ادامه داد: پای دیابتی به عنوان یکی از عوارض بیماری دیابت بار سنگینی را بر بیماران و نظام ارائه مراقبت های بهداشتی در دنیا تحمیل می کند؛ این در حالی است که هر چند بیش از نیمی از موارد آمپوتاسیون های غیرتروماتیک را اختلالات پای دیابتی تشکیل می دهند، بیشتر این مشکلات با مراقبت های منظم قابل پیشگیری هستند.
نظر شما