محمد صیدلو روز سه شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: شیوع ویروس کرونا از اسفند ماه سال گذشته باعث تعطیلی مدارس و ادامه فرآیند تعلیم و تربیت به صورت غیرحضوری شد و آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفت.
به گفته وی، برخی دانش آموزان از سوی خانواده ها امکان خرید این وسایل هوشمند را نداشتند که تاکنون با اعتباری افزون بر هفت میلیارد تومان تبلت و تلفن همراه هوشمند توسط خیران و کمیته امداد امام خمینی (ره) در اختیار این دانش آموزان قرار گرفت.
صیدلو ادامه داد: هنوز نیز تعداد زیادی از دانش آموزان محروم نیازمند این وسایل هستند تا از تحصیل باز نمانند به همین منظور از خیران می خواهیم در این امر مشارکت داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: از ظرفیت بالای شورای آموزش و پرورش استفاده خواهیم کرد و با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران که ارتباط مستقیمی با مردم دارند تلاش داریم با جذب خیران جدید زمینه ساز ادامه تحصیل دانش آموزان محروم شویم.
۱۰۰ مدرسه آماده افتتاح
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران همچنین درباره طرح های آماده افتتاح این اداره کل در دهه فجر گفت: امسال ۱۰۰ مدرسه جدید مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت که البته با افتتاح این مدارس هنوز نیز کمبود مدرسه در شهرستان های تهران احساس می شود.
وی اضافه کرد: همه ساله شاهد افزایش جمعیت دانش آموزی هستیم و شهرستان های استان تهران به یک هزار کلاس درس جدید نیازمند است.
صیدلو با بیان اینکه حدود ۲۵ درصد مدارس شهرستانهای استان تهران فرسوده و نیازمند تخریب و بازسازی هستند گفت: در سال های اخیر با همکاری فرمانداران و ظرفیت بالای شوراهای آموزش و پرورش و همکاری خیران اتفاقات خوبی در زمینه احداث مدرسه افتاده اما همچنان نیازمند ساخت مدرسه جدید هستیم.
به گفته وی، میانگین حضور دانش آموزان در هر کلاس درس شهرستان های استان تهران ۳۲ نفر است که این میزان در کل کشور ۲۴ دانش آموز در هر کلاس درس است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران خاطرنشان کرد: از سال گذشته از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش استفاده خوبی کردیم و با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران نهضت مدرسه سازی در این مناطق آغاز شده و تلاش داریم با احداث مدارس جدید زمینه ساز تحصیل دانش آموزان در فضای مناسب باشیم.
نظر شما