به گزارش ایرنا، فرمانده سپاه ناحیه ملایر روز دوشنبه در آیین افتتاح کارگاه سبدبافی روستای توچغاز اظهار داشت: پنج کارگاه اشتغالزایی با محوریت صندوقهای قرضالحسنه مردمیار افتتاح شد که هر یک به طور مستقیم برای پنج تا ۱۰ نفر و به صورت غیرمستقیم برای ۱۵ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
سرهنگ سیدجوادحسینی افزود: این کارگاهها در روستاهای توچغاز، علوی، خردمند، رضوانکده و شهر ملایر راهاندازی شد که در مجموع برای حدود ۵۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی حمایت از کارآفرینان بسیجی در عرصههای مختلف را از اولویتهای این نهاد برشمرد و بیان کرد: با توجه به استقبال جوانان و زنان روستایی برای ایجاد کارگاههای اقتصاد مقاومتی به ویژه در روستاها، در زمینه ارایه آموزشهای رایگان و سایر موارد نیز از آنها حمایت میکنیم.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر ادامه داد: این کارگاهها در راستای برنامههای مردمیاری با همکاری خیران و با محوریت مساجد شکل گرفته است که باید منجر به اشتغالزایی شود.
سرهنگ حسینی گفت: کارگاههای مرواربافی و سبدبافی مرکز آن در شهر ازندریان است و مراحل دیگر آن تاکنون در روستاهایی همچون بهاره، آبدر، الفاوت، علوی، توچغاز، کرتیلآباد، خردمند و اسلامشهر آقگل برای خانوادههای آسیبدیده از کرونا ایجاد شده و مواد اولیه نیز در اختیار آنها قرار میگیرد.
وی یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی را کوتاه کردن دست آمریکا و برقراری حاکمیت ملی در ایران دانست و افزود: در ۴۲ سال گذشته ملت ایران توطئههای آمریکا و دشمنان را پشت سر گذاشته است و امروز ایران اسلامی الهام بخش ملتهای جهان و منشأ تحولات بزرگ و بنیادین در معادلات منطقهای و بینالمللی است.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر بیان کرد: فشارها و سختیهایی که انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی در این مدت تحمل کرده، گواه این واقعیت است که ملت ایران با اقتدار و افتخار حرکت رو به جلو داشته و با حفظ این شاخصها به الگویی برای ملتهای آزادیخواه در مناطق مختلف جهان تبدیل شده است.
اجرای ۱۵۰ عنوان برنامه سپاه ملایر در دهه فجر
سرهنگ حسینی شعار امسال دهه فجر را «انقلاب اسلامی، بالنده و مقتدر، چون کوه استوار» عنوان کرد و اظهار داشت: به مناسبت ایام دهه فجر حدود ۱۵۰ برنامه در این شهرستان در حال اجرا است که ۱۵ برنامه شاخص آن شامل رزمایش کمکهای مومنانه، میز خدمت، جشن انقلاب در مرکز شهر، یادوارههای شهدا، مسابقات ورزشی و فرهنگی است.
مسوول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر نیز ایجاد مشاغل خانگی برای بانوان علاقهمند بهویژه در روستاها را از اولویتها برشمرد و گفت: پیرو رایزنیهایی که با تهران داشتیم، بین ۱۰ تا ۱۵ نقطه در سطح این شهرستان مواداولیه سبدبافی تهیه و توزیع کردیم تا بانوان خانهدار در منازل خود مشغول به کار شوند.
علی سیاوشی با بیان اینکه یک دوره آموزش ۱۰ روزه برای این بانوان برگزار و پس از کسب مهارت در منازل خود مشغول به کار میشوند ادامه داد: این فعالیتها در بستر صندوقهای مردمیار انجام میشود و محور کار بسیج سازندگی در تمامی روستاها و ایجاد ظرفیتی برای مردم روستا و خانوادههای علاقهمند به مشاغل خانگی است.
وی بیان کرد: علاوه بر توسعه کارگاههای اقتصاد مقاومتی، محرومیتزدایی همچون ساخت و مرمت منازل برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی توسط گروههای جهادی در ایام دهه فجر در دستور کار است که ۱۳۰ میلیون تومان در این راستا اعتبار اخذ کردیم.
اختصاص ۲۹۰ میلیون تومان به گروههای جهادی ملایر
مسوول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر اظهار داشت: با هماهنگی دکتر بیگینژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ۲۹۰ میلیون تومان به گروههای جهادی این شهرستان اختصاص یافت که در نقاط مختلف این شهرستان برای اقداماتی همچون ساخت و ساز و مرمت منازل مددجویان، مرمت و ساخت پایگاههای مقاومت و اقدامات فرهنگی هزینه خواهد شد.
سیاوشی افزود: تاکنون ۲۵ میلیون تومان اعتبار در عرصه ایجاد کارگاههای اقتصاد مقاومتی مبل و منبت و در عرصه سازندگی نیز ۲۰ میلیون تومان در بستر صندوقهای مردمیار برای راهاندازی این کارگاه ها پرداخت شده است.
وی خواستار حمایت ویژه مسوولان در راستای اختصاص تسهیلات ارزان قیمت برای کارگاههای مرواربافی شد و ادامه داد: این در حالیست که مواد اولیه کارگاههای مرواربافی در این شهرستان تولید میشود و بازار فروش هم خوب است و فقط نیازمند حمایت تسهیلات ارزان قیمت هستند.
در این روز همچنین جشنواره غذای سنتی گروه جهادی شهید روزبه در روستای توچغاز برای خانوادههای محروم برگزار شد.
نظر شما