به گزارش روز سه شنبه ایرنا، استاندار قم در آیین بهره برداری از سه واحد صنعتی در بخش سلفچگان گفت: تکمیل زنجیره تولید و تامین نیازهای استان از واحدهای صنعتی بومی در دستورکار مسئولان قرار دارد.
بهرام سرمست در حاشیه افتتاح این طرح های صنعتی در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: پس از تکمیل و اتمام عملیات ساخت این واحد برای ۹۰۰ نفر اشتغال فراهم خواهد شد.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار گرفتن در سال جهش تولید، توسعه واحدهای موفق را در راستای تحقق این شعار دانست و ابراز امیدواری کرد که با افزایش اشتغال در بخش های استان، زمینه مهاجرت معکوس جوانان به روستاها را فراهم شود.
سرمست همچنین بر توسعه همه جانبه بخش سلفچگان با توجه به ظرفیت های منحصر به فرد این بخش و ضرورت اتصال منطقه ویژه سلفچگان به راه آهن سراسری تاکید کرد.
بهرام سرمست استاندار قم صبح امرور با سفر به بخش سلفچگان واحد های صنعتی آرکا صنعت راه ابریشم فعال در زمینه ریخته گری، لیان نور راه ابریشم تولیدکننده چراغ های پروژکتوری و فاز توسعه شرکت غدیر تولیدکننده الکل و مواد استریل را افتتاح کرد. این طرح ها با اعتبار ۲۳۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید و سبب ایجاد اشتغال مستقیم برای ۱۳۲ نفر شد.
استاندار قم در ادامه با حضور در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، مشکلات واحدهای صنعتی این بخش را مورد بررسی قرار داد و دستورات لازم برای حل آنها را صادر کرد.
سرمست در برنامه بعدی با حضور در گلزار شهدای روستای راهجرد به مقام شامخ شهدای این روستا ادای احترام و ساختمان دهیاری این روستا را افتتاح کرد.
«منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در حدود ۵۰ کیلومتری شهر قم در زمینی به مساحت ۲ هزار هکتار در سال ۱۳۷۶ به تصویب هیات وزیران رسید؛ این منطقه به عنوان مهمترین و نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی ـ اقتصادی کشور، واقع در مسیر جاده ابریشم، راهآهن سراسری و بزرگراههای اصلی شمال ـ جنوب و شرق ـ غرب ایران است و برای برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیج فارس به منظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز دارد و قادر است، نقش تعیینکنندهای در اقتصاد کلان منطقه و کشور ایفا کند.
حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی استان قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۷ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده است.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) -قنوات- و فناوری اطلاعات و ارتباطات (.I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طَغَرود است که هر کدام از آنان موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارند.
بخش سلفچگان ۱۵هزار تَن جمعیت دارد، این بخش به واسطه قرار گرفتن در شاهراه ارتباطی ۱۷ استان کشور، وجود منطقه ویژه اقتصادی و شهرک صنعتی سلفچگان و تردد ماهانه ۲ میلیون خودرو از اهمیت راهبردی بالایی برخوردار است؛ شهر سلفچگان در حدود ۴۵ کیلومتری جنوب غربی شهر قم قرار دارد و یکی از بخشهای پنجگانه استان قم است که دارای یک نقطه شهری و ۴۰ روستاست.
استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، جعفرآباد، سلفچگان، کهک و خلجستان است.»/
نظر شما