به گزارش ایرنا، علیاکبر مرتضایی روز سهشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی منطقه کاشان افزود: با توجه به ظرفیتهای این منطقه، برگزاری بزرگداشت محتشم کاشانی، فیض کاشانی و روز کاشان به مناسبت ورود سلطان علی بن محمد باقر (ع) در دستور کار شورای فرهنگ عمومی این منطقه قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: شورای فرهنگ عمومی کاشان در ۱۴ سال گذشته ۲۷۱ مصوبه داشته که ۲۴۲ مصوبه آن اجرایی شده و آثار آن در جامعه محسوس است.
فرماندار کاشان با یادآوری تدوین منشور حقوق شهروندی و آغار فعالیت رادیو در این شهرستان اظهار داشت: انتشار کتابهایی در خصوص مفاخر کاشان، تشکیل اتاق فکر نخبگان و ساماندهی رسانهها و فضای مجازی از مهمترین برنامهها برای بررسی در شورای فرهنگ عمومی کاشان است.
کاشان از ۲۱ مهر امسال به مدت ۲ سال به عنوان نخستین پایتخت نهجالبلاغه کشور نامگذاری شده است.
افزون بر ۵۰ نفر حافظ نهجالبلاغه، یک هزار و ۲۰۰ نفر حافظ بخشهایی از این کتاب ارزشمند، ۲۰۰ نفر حافظ کل قرآن مجید و ۱۵ نفر حافظ کل صحیفه سجادیه در شهرستان کاشان با تلاش موسسه امیرالمومنین (ع) آموزش دیدند.
کاشان همچنین در سال ۱۳۹۷ به عنوان چهارمین پایتخت کتاب ایران معرفی شده بود.
غلبه فضای مجازی بر حقیقی
همچنین دادستان کاشان گفت: جامعه به سمت ۲ جهانی شدن پیش می رود، چرا که فضای مجازی بر حقیقی غلبه کرده است.
روحالله دهقانی افزود: بررسی آماری پروندههای دستگاه قضایی نشان میدهد که ریشه بیشتر جرایم در فضای مجازی است که نشان از اهمیت این حوزه دارد.
وی با اشاره به فراهم شدن زمینه تشکیل مرکز فضای مجازی در کاشان توضیح داد: کارگروههای زیر نظر این مرکز چالشها و فرصتهای این حوزه را بررسی میکنند و این فضا به نوعی مدیریت میشود.
نخستین نشست شورای فرهنگ عمومی منطقه شمال اصفهان با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و مدیران مرتبط شهرستانهای کاشان، آران و بیدگل، نطنز و اردستان در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار و حکم آیتالله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان به عنوان رییس این شورا اعطا شد.
نظر شما