سفر به ییلاقات آمل در تعطیلات دهه فجر مدیریت می‌شود

ساری - ایرنا - فرماندار آمل برگزاری دورهمی در ییلاقات طی تعطیلات دهه فجر را یکی از نگرانی‌های جدی مدیریت کرونا در این شهرستان برشمرد و گفت : در حال برنامه‌ریزی برای مدیریت تردد و تجمعات در مناطق ییلاقی و روستایی هستیم.

علیرضا شریعت روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود : اغلب مردم آمل دارای خانه دوم در ییلاق هستند و متاسفانه برگزاری دورهمی ها در ییلاقات همواره یکی از چالش های بزرگ در مدیریت کرونایی این شهرستان بوده است.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد مبتلایان آملی در دورهمی های خانوادگی به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدند ، گفت : با وجود شرایط ثابت در شیوع ویروس و تعداد بستری ها ، اما وضعیت آمل بشدت شکننده است و با کوچک ترین سهل انگاری ممکن است بار دیگر وارد وضعیت قرمز شود.

فرماندار آمل نگرانی فعلی مدیریت کرونا در این شهرستان را تعطیلات پایان هفته آینده همزمان با تعطیلی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت : در حال برنامه ریزی برای مدیریت ترددها در روستاها هستیم و در روزهای آینده این محدودیت ها عملیاتی خواهد شد.

وی تاکید کرد: در مورد برگزاری دورهمی در ییلاقات با تمامی دهیاران و شوراهای روستا اتمام حجت شده است و هرگونه برگزاری مراسم جمعی ، خانوادگی و دوستانه با برخورد جدی انتظامی رو به رو می شود.

شریعت هشدار داد : در مورد سلامت مردم با کسی تعارفی نداریم. در درجه نخست به دنبال آن هستیم تا ورود خودروهای غیر بومی را به ییلاقات ممنوع کنیم . این محدودیت در اولویت برنامه ریزی شهرستان قرار دارد.

بازار ناتوان آمل

فرماندار آمل  همچنین وضعیت بازار و اقتصاد شهرستان را همانند شرایط کرونایی شکننده توصیف کرد و گفت : بازاریان آملی شرایط سختی را پشت سرگذاشته و توان خود را تقریبا از دست داده است و بازگشت به شرایط قرمز خارج از تحمل اقتصاد شهرستان است.

وی از مدیریت  اجرای پروتکل های بهداشتی در برخی اصناف انتقاد کرد و افزود : کسبه باید همراه با کادر درمان مسئولیت ناظران بهداشت را در واحدهای صنفی بپذیرند تا بار دیگر متحمل محدودیت های سخت گیرانه نشوند.

شریعت مدیریت کسبه بر مشتریان در رعایت پروتکل های بهداشتی و ماسک زنی را بسیار موثر دانست و خواستار رفتار سختگیرانه کسبه با مراجعین و مشتریان شد.

فرماندار آمل همراهی کسبه در اجرای پروتکل های بهداشتی را رفتاری برد - برد توصیف کرد که نه تنها مانع از بازگشت شهر آمل به محدودیت های سختگیرانه خواهد شد و آینده  شهروندان را برای فعالیت عادی نیز تامین می کند.

شهرستان آمل پس از حدود چهار ماه تحمل وضعیت قرمز کرونایی هفته نخست بهمن ماه بر اساس ارزیابی نرم افزار ماسک وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از وضعیت قرمز کرونایی خارج شد و به رنگ نارنجی درآمد.

در حال حاضر بیش از ۲۲۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های شهرستان بستری هستند و میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ در شهرستان را نیز به طور میانگین ۲.۸ نفر اعلام شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha