خلیل فعلهگری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان در بخشهای مختلف به زیربخش کشاورزی استان از جمله باغبانی، زراعت، دام و طیور، آب و خاک و توسعه آبیاری تحت فشار پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: پرداخت ۲۶۰ میلیارد ریال در قالب ۶۲ پرونده در بخش کمک بلاعوض دولت به توسعه آبیاری تحت فشار، یک هزار و ۲۵۴ میلیارد ریال از محل خط اعتبار مکانیزاسیون برای خرید یک هزار و ۵۴۷ دستگاه ماشین آلات، سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال نیز بخش اشتغال پایدار روستایی به ۲۶۱ طرح از محلهای تسهیلات پرداختی در این استان است.
معاون امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه تامین سرمایه در گردش و ثابت از محل اعتبارات دولتی دیگر برنامههای این سازمان برای حمایت از تولیدات کشاورزی استان است یادآور شد: در این راستا ۲۳۰ میلیارد ریال به ۱۵ نیز از محل بند الف ماده ۵۲ قانون الحاق بودجه ۱۳۹۹ پراخت شده و تا پایان سال مالی نیز این روند ادامه دارد.
وی یادآور شد: همچنین در این مدت از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ که امسال تامین شده ۹۴ میلیارد ریال برای ۳۸ طرح به عنوان سرمایه در گردش و ۶۱۰ میلیارد ریال به ۶۵۰ طرح نیز به عنوان تسهیلات سرمایه ثابت پرداخت شده است.
فعله گری افزود: همچنین پرداخت تسهیلات سرمایههای کوچک از منابع داخلی بانکها به ۱۵ هزار و ۴۲۳ متقاضی، پرداخت تسهیلات رونق تولید به پنج طرح، تسهیلات حمایتی کرونا از دیگر مبالغ پرداخت شده به متقاضیان این استان در سال جاری است.
وی یادآور شد: امسال در نتیجه پرداخت ۲۱ هزار فقره تسهیلات بخش کشاورزی برای بیش از یک هزار نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده و اشتغال بیش از ۱۸ هزار نفر نیز تثبیت شده است.
کردستان با داشتن بیش از یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد دیم و آبی، یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی است که دارای ۵۰ هزار هکتار باغ است و سالانه ۴۰۰ هزار تُن انواع محصول در آن تولید و برداشت میشود.
میزان کل تولیدات استان کردستان دارای سه میلیون تُن انواع محصول است که وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد با توسعه فعالیتهای مختلف این میزان را به حدود پنج میلیون تُن برساند.
نظر شما