ادهم کرد زابلی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این خانههای ورزش روستایی دارای تجهیزاتی نظیر تنیس روی میز، فوتبال دستی، صفحه شطرنج، دارت و تیرک دروازه فوتسال و والیبال، تور فوتسال، لباس ورزشی و طناب بازی هستند.
وی ادامه داد: برای راه اندازی هر خانه ورزش روستایی بیشاز ۱۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده تا گامی در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه ورزش روستایی و پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: خانههای ورزش روستایی همچنین نقش بسزایی در افزایش مشارکت بانوان روستایی در امر ورزش دارند.
وی افزود: همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزونبر ۵۰۰ ویژه برنامه فرهنگی ورزشی در حال برگزاری است.
کرد بهرهبرداری از ۱۴ طرح ورزشی با اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال را از مهمترین برنامههای پیشبینی شده دهه مبارک فجر در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین در این مدت ۱۹ خانه ورزش روستایی با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه ورزش روستایی با مشارکت فدراسیون ورزش روستایی، بازیهای بومی و محلی و ستاد مبارزه با موادمخدر تجهیز میشوند.
وی با اشاره به اهمیت راهاندازی خانه جوانان افزود: همزمان با دهه فجر سه خانه جوانان در شهرستانهای استان جهت استفاده سمنهای جوانان راهاندازی و افتتاح خواهد شد.
زابلی بیان کرد: ۱۴۴ زمین چمن مصنوعی در سیستان و بلوچستان افتتاح و مقرر شده تا پایان سالجاری ۱۴۰ زمین چمن مصنوعی دیگر نیز افتتاح شود.
نظر شما