به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در نشست با معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: در ۳۷۰ کیلومر مرز استان ۲۵۰ هزار خانوار زندگی می کنند که عموما فقیر هستند و اگر فکری برای آنان نکنیم به کوله بری و کارهایی از این دست مشغول میشوند.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه باید بدون شک راهکاری برای برون رفت از این مشکل داشته باشیم، گفت: وزارت تعاون تسهیلات ارزان قیمت ویژه ای برای طرح های اشتغالزایی در نوار مرزی اختصاص دهد تا بتواند راهکاری برای برون رفت از مشکل کوله بری باشد.
بازوند افزود: به جز وزارت تعاون، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت نیز تاکنون برای اعطا تسهیلات اشتغالزایی در نقاط مرزی کرمانشاه دست به اقدام زده اند.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های شهرستان دالاهو در ساخت صنایع دستی تنبور و چاقو گفت: از وزارت تعاون تقاضا داریم که تسهیلاتی را نیز برای کارگاه های صنایع دستی این شهرستان در نظر بگیرد.
استاندار کرمانشاه در رابطه با پروژه های شرکت شستا در کرمانشاه گفت: چندین سال است که قصد فعال کردن ۲ کارخانه کاغذ این شرکت در کرمانشاه را داریم، اما متاسفانه تعیین تکلیف نمی شود.
بازوند افزود: ۲ توافق برای انجام گاوداری ۶ هزار راسی را به صورت جداگانه با شستا و بنیاد مستضعفان داشتیم که بنیاد مستضعفان طرح خود را به بهره برداری رساند اما شستا کماکان در حال تجهیز کارگاه است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود عنوان کرد: ما در بحث تعاونی های مسکن مهر با مشکل روبه رو شده ایم از این رو از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می خواهیم این مشکل را برطرف کند.
استاندار کرمانشاه همچنین مطرح کرد: شرکت های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اختیارات را به زیرمجموعه های استانی خود اعطا کنند تا بتوانیم راحت تر برای فعال کردن واحدهای راکد و نیمه فعال اقدام کنیم.