به گزارش ایرنا، مریم آذرشب روز چهارشنبه در کارگاه آموزشی " زن ، نقش آفرینی چندگانه " به مناسبت روز زن و دهه مبارک فجر در سالن آموزش فنی و حرفهای گناوه افزود: تشکیل این انجمن، برای شهرستان گناوه احساس نیاز میشد تا قابلیت و استعدادهای بانوان را از منظر یک مجمع تخصصی معرفی و ارایه کند و در حل مشکلات این قشر از جمله اشتغال گام بردارد.
وی اظهارکرد: اعضای انجمن با همان همت و انگیزهای که برای تشکیل آن بکار گرفته شدهاست، کمک به بخش دولتی و مدیران دستگاههای اجرایی را در دستور کار قرار دهد تا بتوانیم اشتغال به عنوان مسئله اول بانوان را سامان دهیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر ادامه داد: دیدگاه کهنه سیستم آموزشی در زمینه پرورش دانشجو باید تغییر کند.
وی گفت: جامعه منتظر دانشجویانی است که با تخصص و علم، باری از دوش اجتماع را با نگاههای نو و فکرهای خلاقانه بردارند و فرصت کاری خلق کنند.
اذرشب با بیان اینکه کارآفرین، منتظر کار نمیماند بلکه کار را تقدیم جامعه میکند، گفت: امیدواریم این اتفاق از طریق انجمن زنان کارآفرین شهرستان گناوه به عنوان یک الگوی موفق و قابل ارایه صورت گیرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر اظهار کرد: باتوجه به اینکه شرایط کرونایی بخشی از فعالیتهای زنان را تعطیل و تعلیق کردهاست، باید اعضای این انجمن آنها را دوباره فعال کنند.
وی گفت: ایجاد بازارچه مجازی نیاز اصلی و مطالبه چندین ساله بانوان شهرستان گناوه است تا بخشی از فروش تولیدات خود را به سمت و سوی فضای الکترونیکی و مجازی سوق دهند.
آذرشب افزود: انجمن زنان کارآفرین گناوه در کنار ایجاد بازارچه و غرفههای فروش فیزیکی، از فضای مجازی با استفاده از ظرفیت پارک علم و فناوری برای رساندن تولیدات و محصولات به هر مشتری در هر نقطهای بدون محدودیتهای فیزیکی و زمانی اقدام کند.
وی بیان کرد: در این ارتباط مکاتباتی با فرمانداری گناوه صورت گرفته و زیرساختهای استان بوشهر نیز فراهم است تا این فضا در اختیار بانوان کارآفرین و تولیدکننده شهرستان قرار گیرد.
در این آیین از تعدادی از بانوان کارآفرین شهرستان گناوه تجلیل شد.
نظر شما