به گزارش ایرنا، رقابتهای گزینشی قاره آسیا روزهای ۲۰ تا ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ و رقابتهای قهرمانی آسیا روزهای ۲۳ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ در شهر آلماتی قزاقستان برگزار خواهد شد.
در کشتی فرنگی علیرضا نجاتی، محمدعلی گرایی و امیر قاسمی منجزی در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ موفق به کسب سهمیه المپیک در وزنهای ۶۰، ۷۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شدند و نمایندگان کشورمان باید برای کسب سهمیه در اوزان ۶۷، ۸۷ و ۹۷ کیلوگرم نیز در ۲ رقابت گزینشی قاره آسیا و گزینشی جهانی تلاش کنند.
در کشتی آزاد نیز رضا اطری، حسن یزدانی و یدالله محبی در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ موفق به کسب سهمیه در وزنهای ۵۷، ۸۶ و ۱۲۵ کیلوگرم شدند و نمایندگان کشورمان باید در وزنهای ۶۵، ۷۴ و ۹۷ کیلوگرم در پیکارهای گزینشی حضور یابند.
ملیپوشان کشتی فرنگی در صورتی که نتوانند سهمیههای کامل را کسب کنند باید اردیبهشت ماه و در پیکارهای جهانی کسب سهمیه المپیک در صوفیه بلغارستان حضور یابند.
از سوی دیگر کادر فنی تیمهای ملی کشتی آزاد حضور در تورنمنت بینالمللی «ماتیو پلیکونه» ایتالیا (۱۴ تا ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ در رُم پایتخت کشور ایتالیا) و بیست و چهارمین دوره رقابتهای بینالمللی گرامیداشت کشتیگیران و مربیان برجسته اوکراینی (۸ تا ۱۰ اسفند سال ۱۳۹۹) را پیشبینی کردهاند. تیم کشتی فرنگی نیز قرار است در اوکراین حضور یابد.
کریمی: هدفم کسب مدال در المپیک است
«علیرضا کریمی» عضو تیم ملی کشتی آزاد در وزن ۹۷ کیلوگرم گفت: خدا را شکر پس از رفع مصدومیتم شرایطم بهتر شده است، پیش از این تمرینات بدنسازی را انجام میدادم و از لحاظ بدنی خوب بودم اما با توجه به اینکه تمرینات کشتی را انجام نداده بودم کمی عقب افتادم که در چند مرحله اردوی برگزار شده، این عقبافتادگی را جبران کردم.
وی در مورد حضورش در وزن ۹۷ کیلوگرم گفت: قصد داشتم در انتخابی تیم ملی برای حضور در صربستان، شرکت کنم که با نظر پزشک ریسک نکردم و از حضور در این رقابتها منصرف شدم.
دارنده مدالهای نقره و برنز جهان تصریح کرد: با نظر کادر فنی قرار است در رقابتهای بینالمللی پلیکونه ایتالیا شرکت کنم و با توجه به اینکه این رقابتها رنکینگ جهانی ۲۰۲۱ است به احتمال زیاد کشتیگیران خوبی در آن شرکت میکنند و میتوانم در این مسابقات خود را محک خوبی بزنم.
وی با بیان اینکه خودش را به جمع مدعیان وزن ۹۷ کیلوگرم اضافه کرده است گفت: با توجه به تجربیاتی که دارم و با تلاشی که انجام می دهم تصمیمم کسب دوبنده تیم ملی است. هدفم کسب مدال در المپیک توکیو است و برای کسب دوبنده تیم ملی و احقاق این هدف میجنگم.
این آزادکار تیم ملی که سابقه حضور در بازیهای المپیک ۲۰۱۶ ریو را دارد، گفت: کشتیگیری میتواند راهی المپیک شود که خودش را به همه از جمله مدعیان و کادر فنی ثابت کند و باید بر تمامی حریفان داخلی خود غلبه کند.
این آزادکار کرجی تیم ملی یادآور شد: تمرینات خوبی را زیر نظر کادر فنی تیم ملی انجام میدهیم و شرایط اردویی به لحاظ تغذیه، اسکان و رعایت پروتکلهای بهداشتی خوب است و در این ۶ ماه باقی مانده تا المپیک باید بدون توجه به حاشیهها و در آرامش به کار خود ادامه دهیم.
طاهری: در هر میدانی کادر فنی بخواهد کشتی میگیرم
«امین طاهری» آزادکار وزن ۱۲۵ کیلوگرم تیم ملی نیز گفت: شرایط بدنی و فنیام نسبت به چند ماه گذشته خیلی بهتر شده است. همه چیز در اردوها بسیار خوب پیش میرود و شرایط تغذیه و اسکان نیز عالی است.
وی ادامه داد: کار به صورت اصولی پیش میرود. در حال حاضر در فشار تمرینات هستیم اما احتمالا کمی فشار کمتر میشود و آمادگی کشتیگیران بالاتر میآید.
دارنده مدال برنز قهرمانی آسیا در مورد حضورش در اوکراین گفت: در هر میدانی که کادر فنی صلاح بداند حضور مییابم و خدا را شکر بدنم نسبت به دو اردوی قبلی بهتر شده و در هر شرایطی که باشد کشتی میگیرم.
طاهری در مورد برگزاری انتخابی در این وزن برای مشخص شدن نفر اعزامی به توکیو اظهار داشت: امسال آمدهام برای پوشیدن دوبنده تیم ملی و تمام فکر و تمرکزم روی مسابقات المپیک است و همانطور که گفتم در هر میدانی که کادر فنی صلاح بداند کشتی میگیرم. شرایطم خوب است و برای حضور در مسابقات انتخابی نیز آمادهام، قطعا چون هدفم المپیک است خود را باید در همه میادین به اثبات برسانم
این آزادکار تهرانی تصریح کرد: انگیزه بالایی برای کسب مدال المپیک دارم و هر لحظه که تمریناتم را در اردو انجام میدهم به مدال المپیک فکر میکنم و امیدوارم که به کمک کادر فنی و با استفاده از تجربیات «علیرضا رضایی» مربی شخصیام که مدال نقره المپیک را در کارنامه دارد، بتوانم به مدال المپیک دست یابم.
کاویانینژاد: به امید المپیک به وزن ۷۷ کیلوگرم آمدم
«امین کاویانینژاد» عضو تیم ملی کشتی فرنگی در وزن ۷۷ کیلوگرم نیز گفت: با توجه به اینکه در سال المپیک هستیم و من نیز وزنم بالا رفته از وزن ۷۲ کیلوگرم به وزن ۷۷ کیلوگرم رفتم و همه تلاشم را برای حضور در المپیک به کار خواهم گرفت.
دارنده مدال طلای قهرمانی آسیا ادامه داد: در مجموع در رده سنی نوجوانان و جوانان هم که کشتی میگرفتم سر وزن قانونی نبودم و همیشه زیر وزن قانونی بودم و وزن کم نمیکردم. رقابت در این وزن بسیار نزدیک است و اگر میخواهم به پیراهن تیم ملی برسم باید برتری خود را به اثبات برسانم.
کاویانینژاد با بیان اینکه از لحاظ فنی و جسمانی در وضعیت خوبی قرار دارد، تصریح کرد: در هر سه مرحله از تمرینات اردویی شرکت کردم، در لیگ هم هم کشتیهای خوبی گرفتم ضمن اینکه در رقابتهای انتخابی برای مسابقات صربستان نز در وزن ۷۲ کیلوگرم اول شدم.
وی گفت: در پنج رقابت جهانی شرکت کردم که در ۴ رقابت موفق بودم و صاحب مدال شدم اما در رقابت آخر که جهانی بزرگسالان سال ۲۰۱۹ در قزاقستان بود، دستم از مدال کوتاه ماند.
دارنده ۲ مدال طلای جوانان جهان در مورد عملکردش در قزاقستان گفت: در سن ۲۰ سالگی در رقابتهای بزرگسالان جهان حضور یافتم و این تجربه اولم بود و تجربه در رده سنی جوانان تجربه بزرگسالان نمیشود. در کشتی بزرگسالان باید با تاکتیک بالا و با محاسبات فنی به مصاف حریفان بروی و بیمحابا به سمت حریفان نرویم، باید بگویم در این مسابقات در حالی که از لحاظ فنی و جسمانی آماده بودم اما تجربه ذهنی کافی را نداشتم.
وی در مورد اعزامش به رقابتهای بینالمللی اوکراین گفت: در وزن ۷۷ کیلوگرم به همراه «محمدعلی گرایی» راهی تورنمنت اوکراین میشویم و امیدوارم که بتوانم عملکرد خوبی در این وزن داشته باشم.
دارنده مدال برنز زیر ۲۳ سال جهان خاطر نشان کرد: برای حضور در المپیک امید دارم و به حریفان فکر نمیکنم و به این فکر میکنم که روز به روز خودم را قویتر و آمادهتر کنم تا در روز مبارزه عملکرد بهتری نسبت به گذشته داشته باشم.
وی در پایان ضمن تقدیر از زحمات شبانهروزی کادر فنی در مورد شرایط اردویی و تمرینی خاطرنشان کرد: شرایط اردو از لحاظ موارد بهداشتی خوب است و قرنطینه هستیم و کسی حق ورود و خروج ندارد و از لحاظ تغذیه هم یک گروه به صورت علمی کشتیگیران را آنالیز میکنند و تغذیه هر کشتیگیر را متناسب با وضعیت بدنیاش برنامهریزی میکنند.
نظر شما