"کرم یاری" روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برای هر ۴۵۰ خانواده تحت پوشش یک مرکز مثبت زندگی در نظر گرفته شده و در این مراکز ۲۲ نوع خدمت به مددجویان ارائه می شود.
وی با بیان اینکه جانمایی این مراکز به نحوی صورت گرفته که به محل زندگی مددجویان به ویژه معلولان نزدیک باشد اظهار داشت: مصوب شده است پایش پرونده ها و آموزش در این مراکز مورد توجه قرار گیرد که این اهداف موجب احیای مددکاری اجتماعی می شود.
مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: علاوه بر این، نظارت مستمر بر فعالیت های مددجویان بهزیستی از جمله برنامه های مراکز مثبت زندگی است که خدمت خوبی برای تکریم ارباب رجوع محسوب می شود.
یاری اضافه کرد: در راستای اجرای بند چهار ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی و کاهش تصدی گری دولت، خدمات مراکز مثبت زندگی به صورت الکترونیکی انجام و این مراکز در مناطق مختلف شهر و با توجه به پراکندگی مددجویان و جامعه هدف راه اندازی می شوند.
مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه وظایف سازمان بهزیستی افزون بر ۱۷۰ مورد است گفت: از دیگر اهداف تاسیس و راه اندازی مراکز مثبت زندگی به حداقل رساندن تردد و رفت و آمدهای غیرضروری با توجه به ازدحام جمعیت در کلان شهرها است.
یاری با اشاره به اینکه در مراکز مثبت زندگی از اتلاف وقت و موازی کاری جلوگیری می شود اظهار داشت: خدمات این مراکز برای مددجویان در سطوح توانبخشی، پیشگیری و اجتماعی ارائه خواهد شد و تمامی پرونده های مددجویان به این مراکز واگذار می شود.
نظر شما