مرتضی بلالی روز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران این استان افزود: همچنین از این تعداد ۱۶۵ روستا به اینترنت پرسرعت همراه متصل شده است.
وی، اولویت اتصال روستاها به اینترنت پرسرعت را روستاهای بالای ۲۰ خانوار اعلام کرد و گفت: طی برنامهریزیهای انجام شده اتصال ۲۷۰ روستای دیگر نیز در دستور کار قرار دارد و پس از آن در مرحله بعدی به روستاهای کمتر از ۲۰ خانوار پرداخته میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری به اجرای طرح توسعه ارتباطات روستایی در استان نیز اشاره کرد و افزود: در این طرح که از اواخر سال ۹۷ در استان آغاز شده است زیرساختهای ارتباطات در روستاهای بالای ۲۰ خانوار از سیم مسی به فیبرنوری ارتقا داده میشود.
بلالی همچنین از نصب ۳۴ دستگاه خودپرداز «ای تی ام» در ۳۴ روستای استان خبر داد و گفت: این طرح در راستای ارائه خدمات مالی و بانکی و کاهش ترددها از روستا به شهر اجرا شده است و طی پیشبینیها امید میرود این دستگاه در ۲۰ روستای دیگر نیز نصب شود.
وی با بیان اینکه ۷۱۶ روستای استان دارای ارتباط مخابراتی هستند، خاطرنشان کرد: برای ۲۴ روستای استان که در مناطق سختگذر قرار دارند و امکان اتصال آن به شبکههای ارتباطی وجود ندارد، تک ارتباط ماهوارهای برقرار شده و بدین ترتیب هیچ روستایی در استان وجود ندارد که دارای ارتباط مخابراتی نباشد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت ثابت و همراه در استان را ۹۶.۲۴ درصد اعلام و تصریح کرد: ضریب تلفن ثابت در استان ۲۶.۵۷ است و همچنین ضریب نفوذ همراه اول ۱۱۶.۳۸ درصد، اپراتور ایرانسل ۳۱.۳۴ درصد و رایتل ۳.۶۷ درصد است.
وی در ادامه به طرحهای قابل افتتاح دهه فجر امسال اشاره کرد و افزود: این طرحها در قالب توسعه شبکه پهنباند، توسعه شبکه فیبرنوری روستایی و توسعه شبکه فیبرنوری شهری با اعتبار ۸۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان آماده شده است.
بلالی خاطرنشان کرد: با افتتاح این طرحها ۵۴۲ کیلومتر به شبکههای فیبرنوری استان اضافه میشود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است و این استان همچنین دارای حدود ۸۰۰ روستای دارای سکنه است.
نظر شما