۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۰۲
کد خبر: 84211278
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

انگلیس درباره تلفیق دو واکسن کرونا روی یک انسان تحقیق می‌کند

لندن – ایرنا– دانشمندان انگلیسی برای اولین بار در جهان درباره اثربخشی تزریق دو واحد واکسن کرونا از شرکت‌های مختلف روی بدن انسان تحقیق می‌کنند.

به گزارش پنجشنبه ایرنا از تارنمای وزارت بهداشت انگلیس، پژوهشگران در این پروژه ۷ میلیون پوندی که تحقیقات آن از امروز پنجشنبه آغاز شد میزان اثربخشی تلفیق واکسن‌های مختلف کرونا در دو نوبت را اندازه گیری می‌کنند.

به این ترتیب افرادی که برای شرکت در این طرح داوطلب شده‌اند مثلا در نوبت اول واکسن فایزر بیونتک را دریافت و در نوبت دوم از واکسن آسترازنیکا استفاده خواهند کرد.

این طرح به صورت محدود و روی گروه‌های مختلف سنی آزمایش می‌شود. کنسرسیوم ملی ارزیابی ایمن سازی انگلیس قرار است نتایج آزمایش‌های به عمل آمده را گردآوری و مورد بررسی قرار دهد.

انگلیس از ۱۸ آذرماه گذشته طرح واکسیناسیون سراسری دراین کشور را آغاز کرده است. بر اساس این طرح افراد در دو نوبت به فاصله حداکثر ۱۲ هفته دو واحد واکسن کرونا از یک شرکت را دریافت می‌کنند. تاکنون بالغ بر ۱۰ میلیون نفر اولین واحد واکسن کرونا در انگلیس را دریافت کرده‌اند.

مقامات انگلیس امیدوارند تا شهریور سال آینده، تمام بزرگسالان در این کشور اولین واحد واکسن کرونا را دریافت کنند. وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد که طرح تلفیق دو واحد مختلف از واکسن کرونا ۱۳ ماه طول می‌کشد و برنامه‌ای برای تغییر در برنامه فعلی واکسیناسیون کرونا ندارد.

ندیم زهاوی معاون وزیر بهداشت انگلیس در امور واکسیناسیون کرونا، اجرای این طرح را که «نتایج بیشتری را درباره نحوه‌های مختلف استفاده از واکسن» نشان می‌دهد به لحاظ بالینی حائز اهمیت توصیف کرد. وی به مردم انگلیس اطمینان خاطر داد که این طرح تا پیش از تائید آن از سوی دانشمندان اجرایی نخواهد شد.

این تحول در حالی صورت می‌گیرد که آمار ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا در انگلیس رکورد می‌زند. تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۲۵ نفر به کرونا مبتلا شده که از این میزان ۱۰۹ هزار و ۳۳۵ نفر جان باخته‌اند.

در همین حال،  دانشمندان انگلیس به تازگی، گونه جدیدتری از ویروس جهش یافته کرونا را شناسایی کرده‌اند که می‌گویند به طرز نگران‌کننده‌ای ژن‌های آن تغییر کرده است.  محققان سازمان بهداشت عمومی انگلیس این گونه را E۴۸۴K نام گذاری کرده و ادعا می‌کنند که مشابه آن در آفریقای جنوبی و برزیل مشاهده شده است.

آن ها اطمینان ندارند که واکسن‌های کرونا تا چه حد روی گونه‌ جدید موثر است اما به نطر می‌رسد که این مساله در اجرای طرح واکسیناسیون سراسری انگلیس تاثیری نخواهد داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha