به گزارش ایرنا، علیرضا زالی روز پنجشنبه در نشست بررسی وضعیت طرح قرارگاه شهید سلیمانی که در مرکز فرماندهی مقاومت بسیج شهرستان برگزار شد با اشاره به میزان تحقق طرح اظهار داشت: در مجموعه سپاه و دریادلان بسیج باید به عمق پوشش و افزایش کمی پرداخته شود و باقی جمعیت این شهرستان با سرعت بیشتری پایش و سنجش شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه جمعیت شهرستان دماوند از جمعیت اسمی بیشتر است، گفت: با توجه به گزارش ارائه شده این شهرستان علاوهبر جمعیت اسمی ۱۲۰ هزار نفری بالغ بر ۴۵ هزار ویلا دارد که می توان گفت به طور متناسب حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت شناور دارد که توسعه امکانات بهداشتی باید متناسب با جمعیت ثابت و شناور در نظر گرفته شود.
زالی در ادامه بیان داشت: ۳۵ درصد جمعیت شهرستان روستایی هستند و با توجه به این که این روستاها فاصله جغرافیایی زیادی با یکدیگر دارند، انجام خدماترسانی سخت تر بوده و باید فعالیت مضاعفی صورت گیرد.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا استان استان تهران تاکید کرد: همچنین طبق آخرین آمار ۴۵ هزار تبعه خارجی در این شهرستان ساکن هستند و با توجه به یک سوم جمعیت ثبت شده، نیاز بهداشتی و درمانی شهرستان دماوند برای بیشتر از ۳۰۰ هزار نفر است.
وی ادامه داد: باید اعتبارات ویژهای از لحاظ بازگشایی تسهیلات حمایتی، توسعه زیرساختی، بهداشتی و درمان با نگاهی به این جمعیت کثیر انجام گیرد که البته شاهد همکاری و تعامل خوب دستگاه ها در این شهرستان هستیم.
وی تصریح کرد: در سنجش و آزمایشهای انجام شده ۱۸درصد از جمعیت طرح PCR مثبت بودند که با استانداردهای کشور مطابقت میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ابراز داشت: بیمارستان سوم شعبان دماوند در زمینه پذیرش بیماران کرونایی از اطراف شهرستان نیز خدمات می دهد و به همین خاطر آمار فوتی ها مختص دماوند نیست.
زالی اذعان داشت: استفاده از مجموعه هلال احمر در شهرستان دماوند نسبت به سایر شهرستانها پررنگ تر بوده لذا با توجه به اهمیت این موضوع باید در سایر شهرستانها نیز برای استفاده از ظرفیت هلال احمر الگو سازی شود.
وی تاکید کرد: طب ایرانی یکی از طرحهایی است که باید در کشور پیگیری و اجرایی شود و با توجه به ظرفیت موجود در دماوند پیگیر اجرای طرح به صورت پایلوت در این منطقه هستیم.
آموزش به کسبه دماوند در دستور کار قرار گیرد
سردار احمد ذوالقدر، فرمانده سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به گردشگر پذیر بودن دماوند و وجود جمعیت شناور منطقه، احتمال شیوع بیشتر بیماری به ویژه در آخر هفته ها وجود دارد که لازم است این طرح شهید سلیمانی در بین کسبه بیشتر اجرا شود.
وی گفت: از دیگر چالش های پیشروی شهرستان حضور فعال و چشمگیر اتباع خارجی در شهرستان است که عمدتا رعایت کمتری دارند و باید برای آنان برنامه ریزی انجام شود.
فرمانده سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران افزود: با انگیزه مضاعف طرح شهید سلیمانی را در حوزه مقابله با شیوع ویروس کرونا در سطح استان اجرا می کنیم.
بیش از ۲۲هزارنفر در طرح شهید سلیمانی دماوند غربالگری شدند
سرگرد پاسدار روح الله عرب، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند نیز در این نشست اظهار داشت: طرح شهید سلیمانی با موضوع آموزش آغاز و سپس به صورت عملیاتی و خانه به خانه به پیش رفت بطوری که امروز در تمام روستاها و شهرها پایگاه های فعال دارد.
وی ادامه داد: در این طرح ۱۲۵ پایگاه تشکیل و تعداد یک هزار و ۳۵ بسیجی پای کار آمدند که تاکنون یک هزار و ۱۳۹ بسته معیشتی شامل وسایل بهداشتی تهیه و توزیع شد.
عرب با اشاره به اینکه تاکنون ۲۲هزار و ۴۸۶ نفر در طرح شهید سلیمانی دماوند غربالگری شدند، گفت: این طرح اکنون در روستاهای جابان و سربندان، برخی مناطق مختلف شهری و شهر آبسرد به اتمام رسیده است.
کمک های نقدی و غیرنقدی به بیمارستان سوم شعبان
مسعود مسلمی فرد، رئیس بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند نیز در این نشست با اشاره همکاری دستگاه های خدماتی، فرهنگی و امدادی همچون سپاه در جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا، اظهار داشت: با همکاری خیریه ها تاکنون ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک نقدی و غیرنقدی به بیمارستان شده است.
وی ادامه داد: در قرارگاه شهید سلیمانی یکی از اتفاقات خوبی که رخ داد، برخی از نیروهای مردمی با عنوان همراه بیماران با کادر درمان بیمارستان همراهی کردند که این اقدام انگیزه کادر درمان را افزایش داد.
لازم به ذکر است، فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران از بخش های مختلف بیمارستان سوم شعبان دماوند بازدید کرد.
نظر شما