تقدیم نمایش‌به شهید سلامت و انتشار کتاب «پلاکات»

تهران- ایرنا- اجراهای روز پنجم از سی‌ونهمین جشنواره تئاتر فجر به فریبا اسمعیلی که روز مادر (بامداد ۱۵ بهمن) به خیل شهدای سلامت پیوست، تقدیم و کتاب پوستر جشنواره تئاتر فجر با عنوان «پلاکات» منتشر شد.

روز پنجم (چهارشنبه ۱۵ بهمن‌ماه) جشنواره تئاتر فجر در گام سی‌ونهم همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر به یک مادر و شهید مدافع سلامت تقدیم شد.

صاحبان آثار در این روز از اجراهای جشنواره، نمایش های خود را با گرامیداشت یاد فریبا اسمعیلی شهید مدافع سلامت که بعد از ۱۲ سال خدمت در امر درمان و شاغل در بخش اورژانس و بخش های بالینی بیمارستان اهر به شهادت رسید، به روی صحنه بردند.

پرستار فریبا اسمعیلی مادر عسل ۷ ساله بود که بر اثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.

کتاب پوستر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر منتشر شد

کتاب آثار برگزیده بخش مسابقه و نمایشگاه پوستر سی‌ونهمین جشنواره تئاتر فجر به مدیرمسئولی حسین مسافرآستانه و مدیریت مهدی آشنا با عنوان پلاکات منتشر شد.

 این کتاب که در ۸۸ صفحه تهیه شده است، ۵۲ پوستر را شامل می‌شود که از ۵۰ شرکت کننده با مجموع ۲۵۰ اثر در این رویداد حضور داشته‌اند.

حسین مسافرآستانه مدیر مسئول، مهدی آشنا مدیر بخش، مهتا کریمی مسئول اجرایی، حمیدرضا زنگنه طراح جلد و گرافیک، مهدی آشنا عکس و نیما فردوسی در بخش ترجمه مسئولیت این کتاب را برعهده داشته‌اند.

نسخه الکترونیکی این کتاب نیز در سایت جشنواره در دسترس عموم است.

به گزارش ایرنا، جشنواره تئاتر فجر به‌عنوان مهم‌ترین رویداد رقابتی و جشنواره‌ای در عرصه هنر تئاتر و بازتاب‌دهنده‌ آینه تمام‌نمای هنر انقلاب در ایام یوم‌الله دهه فجر امسال (۱۳۹۹) سی‌ونهمین دوره خود را با دبیری حسین مسافرآستانه در شرایطی پشت سر می‌گذارد که همه‌گیری و گسترش ویروس کرونا در کشور برگزاری جشنواره‌ها و فعالیت‌های هنری به‌ویژه در عرصه تئاتر را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

تعطیلی فعالیت‌های نمایشی به‌ویژه تماشاخانه‌ها و سالن‌های میزبان آثار نمایشی از یک‌سو و ازسوی دیگر برگزاری بخش اعظم این رویداد به‌عنوان مهم‌ترین رویداد عرصه تئاتر کشور در بستر فضای مجازی، ویژگی‌های متمایز این دوره جشنواره است.

همچنین دو محور «رادیوتئاتر» و «فیلم‌تئاتر» به‌عنوان دو بستر متفاوت تولید آثار نمایشی و ارائه آن به مخاطبان برای نخستین‌بار به‌عنوان بخش‌های اصلی و استوانه این جشنواره تعریف شده است.

با اعلام سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر بازگشایی مجدد تالارهای نمایشی از ابتدای بهمن‌ماه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و استفاده از ظرفیت محدود و حداکثر ۵۰ درصدی نمایش‌ها، سی‌ونهمین جشنواره تئاتر فجر را به یکی از معدود رویداد عرصه هنری کشور در قالب جشنواره‌های هنری فجر بدل ساخته که به شکل محدود میزبان مخاطبان خواهد بود.

در کنار دو بخش یادشده (رادیوتئاتر و فیلم‌تئاتر) به‌عنوان دو ستون اصلی جشنواره تئاتر فجر در گام سی‌ونهم؛ اختصاص بخش «سرباز انقلاب» به مناسبت نخستین سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ترور ناجوانمردانه شهید محسن فخری‌زاده باعث شده‌است که این رویداد بعد از مدت‌ها یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های محتوایی خود را بر حوزه تئاتر مقاومت و دفاع مقدس به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین بن‌مایه‌های گفتمان فرهنگی انقلاب قرار دهد.

از دیگر بخش‌های این دوره از جشنواره می‌توان به بخش «نمایش‌های میدانی و خیابانی»، «بخش دیگر گونه‌های اجرا»، «بخش رقابتی آثار صحنه‌ای»، «بخش رقابتی برگزیدگان جشنواره‌های استانی» و «بخش رقابتی نمایشنامه‌نویسی» اشاره کرد.

سی‌ونهمین جشنواره سراسری تئاتر فجر به دبیری حسین مسافرآستانه در تهران در حال برگزاری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha