موسی حسینی کاشانی روز شنبه در مراسم تکریم از بانوان خبرنگار عضو خانه مطبوعات قم به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن، افزود: خانه مطبوعات توجه ویژهای به بانوان شاغل در عرصه رسانه دارد و امیدواریم همه بتواتیم در راستای فرمایشات حضرت زهرا(س) حرکت کنیم.
وی اضافه کرد: انتظار میرود خانه مطبوعات پویا و فعال باشد و بتواند مطالبات اعضا را پیگیری نماید و با توجه به اینکه با رای خبرنگاران تشکیل شده، از حمایت اداره کل ارشاد بهرهمند است.
وی با تاکید بر حفظ انسجام و هماهنگی بین خبرنگاران، ادامه داد: پیگیری حضور جدی و موفق بانوان در عرصههای مختلف و تمام ارکان نظام مورد تاکید است.
حسینی کاشانی خاطرنشان کرد: برنامهریزیهایی در خانه مطبوعات با مدیریت جدید انجام شده و به نظر میرسد با تعیین اولویتها و شاخصهایی که مدنظر است، با حرکت بر مبنای هدفگذاری شده، به اهداف دست پیدا کنیم.
وی گفت: باید تلاش کرد و جدیت به خرج داد و برای رسیدن به هدف بسترها را مهیا نمود.
وی با تاکید بر اینکه در برنامهریزی و هدفگذاری باید به اولویتها توجه بیشتری کرد، ادامه داد: وضعیت نیروی انسانی، معیشت، جایگاه اهالی رسانه، ضمانت لازم برای پیگیری مطالبات از جمله اولویتهای پیگیری مشکلات خبرنگاران است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد قم گفت: پس از تعیین اولویتها، باید مجموعه مسئولان استان را نسبت به برنامه و هدف توجیه کنیم و در راستا باید ظرفیتها را تجمیع کنیم تا به نتیجه برسیم.
وی افزود: همانطور که با تکیه بر بیانیه گام دوم انقلاب میتوانیم به اهداف خود برسیم، ما نیز برای مطبوعات باید بیانیه گام دوم بنویسم و بدانیم مسیر حرکت مطبوعات به کدام سمت است.
وی افزود: بهطور حتم کمیته بانوان خانه مطبوعات میتواند کمک کند تا کلیت بیانیه گام دوم مطبوعات بهویژه در زمینه حضور بانوان در عرصه رسانه طراحی شود.
حسینی کاشانی بیان کرد: رسانه جایگاهی خاص دارد و نمیشود با معادلاتی که خیلی جاها تعریف میکنند، این شغل را تعریف کرد؛ خبرنگاری عشقی در وجود آدم است و شما خبرنگاران بهعنوان چشم مردم محسوب میشوید.
وی اضافه کرد: خبرنگاران نیروهای مفید جامعه هستند که علیرغم همه مشکلات و کمبودها، فعالیت حرفهای خود را انجام میدهند.
استان قم با داشتن ۳۸۵ رسانه چاپی و برخط دارای مجوز، کمی بیش از سه درصد تمام رسانه های دارای مجوز کشور را در اختیار دارد؛ از این تعداد ۲۸۴ رسانه چاپی و ۱۰۱ رسانه برخط است.
هم اکنون ۶ روزنامه، ۱۶ هفته نامه، ۴ دوهفته نامه، ۱۹ ماهنامه، ۸ دوماهنامه، ۹۰ فصلنامه، ۱۳۸ دوفصلنامه، ۳ سالنامه از استان دارای مجوز فعالیت میباشند؛ ۳ خبرگزاری و ۶۲ پایگاه خبری از قم مجوز فعالیت گرفتهاند.
از ۳۴ مجوز فعالیت خبرگزاری در کشور، دفتر مرکزی ۳ خبرگزاری در قم است، ضمن اینکه ۲۰ خبرگزاری و ۲۵ روزنامه سراسری نیز در قم دارای دفتر نمایندگی هستند.
حدود ۱۵۵ خبرنگار آقا و خانم در قم عضو اصلی خانه مطبوعات و ۵۰ نفر عضو افتخاری هستند.
نظر شما