«محمدحسین فروزانمهر» روز یکشنبه در حاشیه نشست شواری قضایی استان مرکزی در اراک در جمع خبرنگاران افزود: یک ردیف مستقل اعتباری ذیل اعتبارات حوزه قضاییه در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی برای اجرای سامانه هوشمندسازی در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: دسترسی آسان مردم به محاکم قضایی و کاهش حضور فیزیکی، نیازمند زیرساختهایی است تا با بهره گیری از آنها مردم از منزل خود ارتباط گرفته و امورشان را پیگیری کنند.
معاون پشتیبانی، عمرانی و مالی قوه قضاییه در ادامه گفت: یک سال و نیم از آغاز اجرای سند تحول در قوه قضاییه میگذرد و نسخه ارتقا یافته آن در دستور کار این قوه است.
فروزانمهر افزود: این سند مشتمل بر چهار فصل است و برنامهها و رویکردهای جدید قوه قضاییه را در دوران تحول این قوه مورد توجه دارد تا بتوان از ظرفیتسازی در جهت رضایتمندی مردم و دسترسی آنان به حوزههای قضایی و حفظ کرامت ارباب رجوع، استفاده کرد.
وی اظهار داشت: در این سند برخی از موضوعات مانند کاهش اطاله دادرسی، مجازات جایگزین حبس و حمایت از واحدهای تولیدی به عنوان مباحث جدی از سوی قوه قضاییه مورد توجه است.
معاون جدید پشتیبانی، عمرانی و مالی قوه قضاییه گفت: استان مرکزی در حوزه قضایی جزء استانهای پیشرو است و رتبه این استان در وضعیت مناسب قرار دارد.
فروزانمهر افزود: در سفر رئیس قوه قضاییه به استان مرکزی براساس گزارش کارشناسان برخی مشکلات استان احصا شد.
وی اظهار داشت: مجموعه ورزشی نیمه کاره استان مرکزی یکی از طرحهایی بود که با اعتبار ۳۴ میلیارد ریال تکمیل و در اختیار همکاران قوه قضاییه استان مرکزی قرار گرفت.
بر اساس اطاعات درگاه اینترنتی خدمات الکترونیک قضایی، ارایه این خدمات از طرحهای بزرگ و مهم دستگاه قضایی است که مورد توجه و تاکید مدیران عالی این قوه نیز قرار دارد چرا که اجرای آن، گامی مهم در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در دستگاه قضایی و توسعه حکومت الکترونیک در کشور، به شمار میآید.
۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند.
نظر شما