پسماندهای کرونایی به صورت ویژه جمع‌آوری شوند

تهران - ایرنا - متخصص پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اثرات تخریبی پسماند کرونا بر محیط‌زیست گفت:‌ پسماند اقلام و کالاهای بهداشتی مقابله با کرونا مانند ماسک و دستکش باید مانند پسماندهای بیمارستانی به طور ویژه جمع‌آوری شوند.

امیر سالمی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: پسماندهای بیمارستانی به دلیل وجود عفونت، ویروس و میکروب‌های بیماری‌زا نباید همراه با ضایعات و زباله‌های معمولی جمع‌آوری ‌شوند.

وی ادامه داد: زباله‌های شهری که شب‌ها از منازل جمع‌آوری می‌شود، با فرض اینکه آلودگی میکروبی (بیماری‌زا) نداشته، دفن می‌شوند اما پسماندهای بیمارستانی به جهت احتمال انتشار عفونت در فضا نباید همراه با این ضایعات جمع‌آوری و دفن شوند.

متخصص پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: جمع‌آوری پسماندهای بیمارستانی و ویژه که در اغلب جوامع شناخته شده اند اکنون در بیشتر مراکز درمانی با روش های خاص انجام می‌شود.

سالمی تاکید کرد: اکنون این پسماندها همراه با زباله‌های معمولی جمع‌آوری می شوند که این معضل می‌تواند آلودگی‌های عفونی را در چرخه طبیعت به انسان‌ها بازگرداند، در حالی که این پسماندها مانند دستکش و ماسک باید از داخل منازل تفکیک شوند تا با دفع اصولی کمترین آسیب به محیط زیست و سلامت انسان وارد شود که متاسفانه اکنون این کار انجام نمی شود.

متخصص پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی گفت: بازگشت این پسماندها که با افزایش مقاومت دارویی جانداران در محیط زیست همراه می‌شود، در سال‌های آتی، اثربخشی داروها و مصرف این مواد را برای انسان‌ و حیوان افزایش خواهد داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha