به گزارش ایرنا، حداد عادل روز یکشنبه با اشاره به محدودیت های بهداشتی در برگزاری مراسمهای دهه فجر گفت: در دوران جمهوری اسلامی ایران کارهای زیادی شده و غوغای رسانههای استکبار نباید خودِ ما را به شک بیندازد.
وی افزود: جفاست که کارهای انجام شده را کم بدانیم؛ فشارهایی که بر ما آمده، بر هر کشور دیگری میآمد، شش ماهه از هم میپاشید.
حداد عادل با بیان اینکه ایستادگی انقلاب به خاطر مردمی بودن آن است، افزود: نمونه بارز این مهم حاج قاسم سلیمانی بود که از یک روستای دورافتاده آمد و چنین درخشید.
همچنین مدیرعامل شرکت نوسازی عباسآباد وجود گرافیک خاص و اینفوگرافیکهای دیدنی را از ویژگیهای این کتاب هشت جلدی عنوان کرد و گفت: کتاب چهل ستون با هدف نگاه فرهنگی به ۴۲ سال انقلاب اسلامی تهیه و گردآوری شده است.
سید محمد حسین حجازی اضافه کرد: در این کتاب تلاش شده است عرصههای جدید انقلاب اسلامی و دستاوردهای فرهنگی به وضوح معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه در زمینه معرفی فرهنگ غنی انقلاب به نسل سوم لازم است کارهای متفاوتی انجام شود ادامه داد: در حال حاضر راه سختی برای پذیرش فرهنگ غنی ایران اسلامی به نسل سوم انقلاب با توجه به دشمنانی که میخواهند انقلاب را به زانو درآورد پیش رو است.
حجازی اضافه کرد: این درحالی است که فعالیتهای فرهنگی در این خصوص کم است و باید این فعالیتها افزایش یابد.
به گفته مدیرعامل شرکت نوسازی عباسآباد، تالیف این کتاب که مقدمه هر جلد آن توسط یکی از اساتید نوشته و از منابع آماری قوی و موثقی تهیه شده، یک گام موثر در بخش فرهنگی است که بیش از ۳۰ نفر بر روی آن به مدت یک سال و نیم کار کردهاند.
وی اظهار امیدواری کرد: این نگرشها و انتشار چنین کتابهایی سرآغازی برای دهه تازه ورود کرده انقلاب و معرفی آن به جامعه داخلی و جامعه بینالمللی باشد.
در ادامه شاکر واثقی، گردآورنده کتاب هشت جلدی «چهل ستون» از پشتوانهای گفت که ۱۲ سال پیش کمک کرد تا کتاب «چهل ستون» تهیه شود و افزود: سالگرد ۳۰ سالگی انقلاب، در سازمان فرهنگی هنری شهراری تهران مجموعهای ۱۰ جلدی را با نام «این روزها» تدوین کردیم که پایه کتاب هشت جلدی «چهل ستون» شد.
وی ادامه داد: در آن کتاب فقط به دستاوردهای فرهنگی انقلاب پرداخته بودیم اما در این کتابها همه دستاوردها را آوردهایم.
واثقی با بیان آنکه در کتاب های «این روزها» و «چهل ستون» مقایسه ای بین نظام جمهوری اسلامی ایران با دوران پهلوی صورت گرفته است بلکه به صورتی گردآوری شده که خواننده خود به خود در ذهن این مقایسه را خواهد داشت، ادامه داد: این مقایسه تنها در صورتی درست است که بخواهیم روشنی انقلاب اسلامی را ببینیم و ترسیم آن ظلمت میتواند به کار بیاید.
وی ادامه داد: از همین رو پافشاری ما برای تدوین چنین کتابهایی بر این اساس بوده که مقایسهای بین این ۲ دوره صورت نگیرد و دستاوردها کنار یک دیگر گذاشته شده است تا یک تصویر سراسرنما از این ۴۰ سال را به نمایش بگذاریم و برای این منظور با بیش از ۳۵ نفر از اهالی رسانه، تصویرگران، گرافیستها و اساتید در ارتباط بوده و همکاری داشتهایم.
این آئین با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری، محمدعلی قندهارینیا مدیرعامل موسسه جام جم و جمعی از مسئولان فرهنگی کشور و اهالی رسانه در مرکز همایشهای سپهر منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.
نظر شما