استاندار: بزرگراه‌های کرمان نیازمند جذب اعتبارات بیشتر است

کرمان - ایرنا - استاندار کرمان با بیان اینکه کرمان از استان های مهم با وجود شریان های ارتباطی اصلی کشور است گفت: احداث بزرگراه ها در این استان با روند کند پیش می رود که نیاز به جذب اعتبارات بیشتر دارد.

به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز دوشنبه در آیین افتتاح طرح توسعه فرودگاه های کرمان با حضور وزیر راه و شهرسازی افزود: در این زمینه بزرگراه راور دیهوک، سیرجان - بندعباس ناقص مانده است.

وی اظهار داشت: بزرگراه جاسک به محمدآباد باید مورد توجه وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد و محدودیت ها در راه انار - هرات موجب مشکلات مردم شده و جیرفت - بندرعباس و زرند - کوهبنان باید توجه وزارت خانه قرار گیرد.

استاندار کرمان گفت: تفاهم نامه چند آزاد راه امضا شده که از راه های استراتژیک کشور است لذا ضرورت دارد که مورد عنایت وزیر راه و شهرسازی قرار گیرد.

وی بیان داشت: محدودیت های کشور را می دانیم و ۵۰ میلیاردتومان به مسیر راور - خراسان جنوبی اعتبار گذاشتید که اتمام طرح ۱۰ سال با این اعتبارات طول می کشد لذا باید از ظرفیت های کشور استفاده شود.

زینی وند افزود: همچنین در راه آهن باید اتفاقاتی بیفتد که مطالبه مردم است و مسیر جیرفت به سمت جاسک از شریان های حیاتی است و ریل راه آهن از زرند به بافق باید وضعیت بهتری یابد و استان ظرفیت این موارد در استفاده از بودجه را دارد و نمایندگان نیز حمایت کنند که با توجه وزیر راه و شهرسازی اقداماتی انجام شود.

وی تصریح کرد: اقدامات وزارت راه و شهرسازی در تحول به شهر بم و پایان دادن به کوچه های خاکی توجه خوبی شده و آمادگی داریم با کوتاهتر کردن زمان آن اقدامی بزرگ در این منطقه انجام شود و از همه امکانات و فعالیت وزارت راه و شهرسازی قدردانی کنیم. 

استاندار کرمان افزود: پروژه افتتاح توسعه فرودگاه‌های استان کرمان در زمانی کوتاه اجرا شد و پیش از این ظرفیت این فرودگاه مهم با ترمینال ۴۰۰ هزار نفر در سال در جایگاه استان کرمان نبود و در حالی که این استان۹۰۰ هزار مسافر دارد و با  افتتاح امروز به هفت هزار و ۷۰۰ مترمربع وسعت و یک میلیون و ۱۰۰ هزار مترمربع ظرفیت سالن ارتقا می یابد.

وی با بیان اینکه استان کرمان نیاز به سالن دیگر در حوزه هواپیمایی دارد، گفت: یک باند استاندارد امروز افتتاح شد که پروازهای بین المللی مشکلی در کرمان نداشته باشند.

زینی وند ادامه داد: فرودگاه جیرفت مهم است و باید پرواز بین المللی در آن برقرار شود و محصولات کشاورزی از این طریق صادر بشود و همچنین این فرودگاه دیوار حفاظتی ندارد و فرودگاه های دیگر سیرجان و رفسنجان نیز هم قابل توجه است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha