درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات بین‌المللی «کن‌ست»

تهران- ایرنا- تیم های دانشجویی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به کسب مقام اول و سوم هشتمین دوره ملی و دومین دوره مسابقات بین المللی کن ست ایران (مسابقه فضایی) شدند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تیم‌های AUTspace+ و AUTspace از دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به کسب رتبه‌های اول و سوم در هشتمین دوره ملی و دومین دوره مسابقات بین المللی کن ست ایران شدند.

همچنین در این رویداد تیمی از دانشگاه یزد موفق به کسب مقام دوم این دوره از مسابقات شد.

در این رویداد جذاب و مهم، تیم‌های برتر کلاس علمی - اکتشافی بر مبنای گزارش‌های ارسال شده، مستندات و انجام تست‌های عملیاتی پروازی که توسط تیم داوری بر روی کن ست صورت می‌پذیرد، انتخاب شدند.

رقابت اصلی امسال تیم‌ها در بخش نحوه صحیح فرود و شاخص‌های سنجشی مدنظر کن ست بود که رویداد امسال را نسبت به سال‌های گذشته متمایز می‌کرد.

رقابت‌های امسال با حضور تیم‌هایی از ایران و چند کشور دیگر از جمله ترکیه برگزار شد.

کامران رئیسی سرپرست علمی تیم‌های دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر و احمدرضا کرمی سرپرستی اجرایی بود.

اعضای تیم AUTSPACE-PLUS، پوریا مروتی نیلاوره، هما قربانی، فاطمه زهرا رحمانی، کیمیا امینی و اعضای تیم AUTSPACE پوریا مروتی نیلاوره، مهسا آزادمنش و امیرحسین غلامی هستند.

به گزارش ایرنا، واژه‌ کَن سَت از واژه‌های کن (can) به معنای قوطی و ست (sat) که مخفف واژه (satellite) به معنای ماهواره است، ساخته شده است. کن ست را می‌توان با وسایلی همچون راکت و بالن از ارتفاعات مختلف رها کرد تا ماموریت مورد نظر را انجام دهد. افزون بر آن، سامانه‌های فرود متفاوتی می‌تواند برای کن‌ست استفاده شود که شاخص‌ترین آن‌ها چتر (Parachute) است. کن‌ست‌ها در دو کلاس استاندارد (که ابعاد آن در حد قوطی نوشابه است) و آزاد (که حجم آن به یک لیتر محدود می‌شود) طراحی و ساخته می‌شوند.

کن‌ست یک سامانه‌ بسیار ساده‌ای مکاترونیکی است که به عنوان زیرمجموعه‌ای از دانش رباتیک فضایی مطرح می‌شود. نام این سامانه بر پایه‌ی استاندارد ساخت آن هم‌ارز ماهواره‌ای که در ابعاد قوطی نوشابه است، برگزیده شده است. این سامانه یک فرصت آموزشی برای دانش‌آموزان علاقمند به طراحی و ساخت ماهواره‌ای، فراهم می‌کند. یک کن ست باید شامل همه بخش‌های اساسی یک ماهواره از جمله زیرسیستم‌های توان، مدیریت داده و فرمان و مخابرات باشد تا بتواند به صورت مستقل عمل کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha