به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز دوشنبه در جلسه ویدیو کنفرانس کارگروه سازگاری با کم آبی با حضور وزیر نیرو افزود: بخش مهمی از اجرای این طرح بر عهده مردم است اما امروز مردم کف جامعه از این طرح اطلاع ندارند بنابراین این طرح در درجه اول باید یک پیوست فرهنگی داشته باشد تا مردم هم نقش خود را در اجرای آن بدانند و به آن عمل کنند.
وی ادامه داد: در مرحله بعدی وزارتخانه های نیرو، جهاد کشاورزی و صمت باید به یک زبان مشترک برای اجرای این طرح دست پیدا کنند و هرکسی به فکر حل مشکلات خود نباشد و از بخشینگری در اجرای این طرح اجتناب کنند.
مقام عالی دولت در استان کرمانشاه، بر اصلاح ساختار مدیریت آب در کشور تاکید کرد و گفت: ساختار مدیریت این حوزه در کشور باید تعیین تکلیف شود بطوریکه هر حوزه آبریز که ممکن است چند استان را در بر بگیرد، یک مدیریت مستقل داشته باشد نه اینکه هر استان متولی حوزه خود باشد که در نتیجه آن فشارهای سیاسی هم روی اجرای آن اثر داشته باشد.
بازوند با اشاره به اینکه مردم تبعیضهای موجود را میبینند و این تبعیضها در عمل باید حذف شود، ادامه داد: مهمتر از همه این موارد بحث تامین اعتبار این طرح است؛ اهمیت این طرحها باید برای سازمان برنامه و بودجه، مجلس و نمایندگان آن طوری جا بیفتد که این طرح به اعتبار نیاز دارد که اگر محقق نشود هیچکدام از این برنامهها عملیاتی و اجرایی نمیشود.
براساس طرحی که در کارگروه استانی سازگاری با کمآبی برای کرمانشاه تهیه شده قرار است با اقدامات بخش های مختلف استان مانند آب منطقه ای غرب، جهاد کشاورزی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت ۲۲۱ میلیون متر مکعب در آبهای زیرزمینی، ۳۶ میلیون متر مکعب در آبهای سطحی و در مجموع ۲۵۴ میلیون متر مکعب آب در بخشهای مختلف صرفهجویی شود.