به گزارش ایرنا، زهرا جواهریان روز دوشنبه در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی کردستان با حضور معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده و با محوریت بررسی روند اجرای سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، اظهار داشت: زنانی که در این پستها حضور دارند، در سطح سفیر، فرماندار، معاون فرماندار و بخشدار فعالیت میکنند که ۱۷ نفر نفر آنان معاون استاندار هستند و علاوه بر آن تعداد زیادی از وزارتخانهها معاون خانم دارند.
وی اضافه کرد: کردستان در این زمینه ۸۶ درصد نسبت به سال ۹۶ رشد داشته ولی با این وجود به دلیل ضعف در پایه، تنها ۱۰ درصد مدیران این استان را زنان تشکیل میدهد و رتبه ۱۹ کشور را دارد.
وی افزود: سند ارتقای وضعیت زنان به موازات تصویب ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه است که در این ماده قانونگذار تصریح کرده که تمامی دستگاههای اجرایی موظف هستند برنامههای خود را برای ارتقای شاخصهای عدالت جنسیتی مصوب ستاد ملی زن و خانواده پیشبینی کنند.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: شاخصههای عدالت جنسیتی شامل ۱۷۷ شاخص در محورهای اساسی آموزش، پژوهش، امنیت، مشارکت سیاسی، اشتغال، تأمین اجتماعی و سلامت مشخص شده و به دنبال نگاه به مرد یا زن بودن نیست بلکه توازن و عدالت جنسیتی را دنبال میکند.
وی با اشاره به سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استانها، اضافه کرد: تمامی برنامههای این سند از نظر کمی و کیفی بررسی و هدفگذاری شده است و پیشرفت آن بصورت منظم رصد میشود که تحقق کانل آن همکاری همه اعضای شورای توسعه و برنامهریزی را میطلبد.
جواهریان تاکید کرد: این سند بر اساس قابلیتهای بومی هر استان تدوین شده است و پیشرفت آن مرحله به مرحله رصد میشود.
ابتکار،معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده روز دوشنبه از طریق فرودگاه سنندج وارد کردستان شد و مورد استقبال استاندار و جمعی از مسوولان این استان قرار گرفت.
شرکت در شورای توسعه و برنامه ریزی استان، نشست زن کرد، سرمایه اجتماعی، بازدید از مرکز اورژانس اجتماعی سنندج و حضور در برنامه گفتمان صداوسیمای مرکز کردستان از جمله برنامههای سفر یک روزه معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به کردستان است.
نظر شما