مجید صفاری نیا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا در مورد برنامه های مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری، توضیح داد: برای ترم دوم، برنامه های ترم نخست را با قدرت بیشتری پیش می بریم. با این تفاوت که در ترم گذشته بیشتر روی کاهش استرس دانشجویان به دلیل پاندمی کرونا فعالیت کردیم اما در این نیمسال دوم، روی مداخله در سوگ (برای دانشجویانی که عضو خانواده خود را از دست داده اند)، خودتنظیمی، خویشتن داری، معنویت، شادکامی و سازگاری با زندگی در قرنطینه متمرکز می شویم.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور درباره مشاوره به دانشجویان در ایام کرونا، تاکید کرد: مشاوره تلفنی، آنلاین و حضوری به دانشجویان به منظور افزایش سواد سلامت آنها ادامه دارد.
صفاری نیا از انجام مشاوره ها در فضای مجازی دانشجویی خبر داد و گفت: دانشجویان با این مشاوره ها ارتباط مناسبی برقرار کرده اند. علاوه بر این، در ابتدای شروع مشاوره های تلفنی با دانشجویان، ۵۴ استاد روانشناسی دانشگاه پیام نور از ۲۰ اسفند ۹۸ تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۹۹ با تلفن های همراه خود به دانشجویان متقاضی در سراسر کشور مشاوره تلفنی ارایه دادند.
به گفته سرپرست مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، در حال حاضر تعداد این مشاوره ها افزایش یافته است و آمار تعداد ساعت های مشاوره تلفنی تا پایان سال جاری تهیه می شود.
به گزارش ایرنا، صفاری نیا پیش از این اعلام کرده بود که ارایه مشاوره روان شناسی به دانشجویانی که خود و خانواده آنان به کرونا مبتلا شدهاند، ضروری است. دانشجویانی که به کرونا مبتلا می شوند، تا چندین ماه پس از آن دچار پیامدهای روانی این بیماری هستند و باید خدمات روان شناسی دریافت کنند که در دانشگاه ها این وظیفه برعهده مراکز مشاوره است.
وی با بیان اینکه برخی از دانشجویان بر اثر کرونا اعضای خانواده خود را از دست داده اند، گفت: مراکز مشاوره باید سبک های مقابله با سوگ و فقدان را به این دانشجویان آموزش دهند.
نظر شما