سینماها بیشتر از رستوران‌ها و پاساژها شیوه‌نامه‌ها را رعایت می‌کنند

تهران- ایرنا- رئیس اتحادیه تهیه‌کنندگان سینمای ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر کافه‌ها و رستوران‌ها و پاساژها باز هستند و هیچ کدام به اندازه سالن‌های سینمایی شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند،‌ ابراز امیدواری کرد که بعد از دهه فجر سینما ها بازگشایی شوند.

غلامرضا موسوی که برای تماشای فیلم‌های جشنواره فجر به سینمای پردیس ملت آمده بود، سه‌شنبه شب در گفتگو با خبرنگار ایرنا ضمن اظهار رضایت از برگزاری جشنواره امسال اظهار داشت: من و همکارانم در اتحادیه تهیه کنندگان با برگزاری جشنواره موافق بودیم. همکاران من در یک سال گذشته با وجود مشکلات مربوط به کرونا فیلم تولید کرده‌ند. نیروهایی که با این همه زحمت فیلم تولید کردند، اگر فیلم هایشان به جشنواره فجر سال ۱۴۰۰ می‌رفت در حق‌شان جفا می‌شد.

وی ضمن اشاره به این که کارگروه کرونای سازمان سینمایی در خرداد ماه مجوز تولید را صادر کرده ادامه داد: بعد از صدور مجوز از تهیه کنندگان سینما خواستیم که پروتکل‌ها را به دقت رعایت کنند. خوشبختانه در سینما به دلیل رعایت مسایل بهداشتی هیچ گونه مشکل جدی در زمینه ابتلا به کرونا یا فوت نداشتیم. فیلم های بی همه چیز، شیشلیک و ابلق در زمان کرونا تولید شده اند و همگی فیلم های شلوغی هستند. خوشبختانه این فیلم‌ها بدون مشکل بهداشتی مراحل تولید را سپری کرده‌اند.

رئیس اتحادیه تهیه‌کنندگان سینمای ایران رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در جشنواره امسال را مناسب توصیف و تاکید کرد: بر اساس آنچه ستاد کرونا تصویب کرده بود، ۵۰ درصد ظرفیت سینما می توانست مورد استفاده قرار بگیرد. جشنواره فجر این ظرفیت را به ۳۰ درصد کاهش داد و مراعات‌ها را بیشتر کرد. همزمان تعداد سالن‌های سینما بیشتر شد تا مردم با مشکل تهیه بلیت مواجه نشوند.

وی افزود: من به عنوان مسوول اتحادیه تهیه‌کنندگان سه نفر بازرس تعیین کردم که به سینماها سر بزنند و تذکر بدهند. این کار  علاوه بر اقدامات نظارتی جشنواره صورت گرفت. جشنواره فیلم  در تمام سالن ها یک نماینده دارد و بازرس ما هم نظارت خودش را درباره رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از تب‌سنج و موارد دیگر انجام می‌دهد. در گزارش هایی که داشتیم فقط سه سالن سینما بودند که پروتکل‌ها را جدی نگرفته بودند که به مدیرهایشان تذکر دادیم.

به گفته موسوی در صورت بازگشایی سینماها اولویت اکران با فیلم هایی است که در سال ۹۸ تولید شده یا پروانه نمایش گرفته‌اند.

وی درباره صحبت‌های خبرساز یکی از فیلمسازان درباره نزدن ماسک توضیح داد:‌ من توصیه می کنم همه ماسک بزنند ولی به عقاید آقای افخمی احترام می‌گذارم. این صحبت‌ها به اسم همه هنرمندان تمام نمی‌شود. چون همه می‌گویند آقای افخمی این حرف‌ها را زده است. شما دیدید که خانم شاکردوست حاضر نشد هنگام مصاحبه ماسکش را بردارد. همه دوستان من دارند تبلیغ می‌کنند که مردم ماسک بزنند. هنرمندان ویژگی‌های متفاوتی دارند. آقای افخمی حتما دلایلی دارد که این حرف‌ها را می‌زند.

جشنواره فیلم فجر در یک نگاه

جشنواره فیلم فجر هرساله و همزمان با دیگر جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه میزبان علاقه‌مندان هنر سینماست. این جشنواره که از سال ۱۳۶۱ کار خود را آغاز کرد تا سال ۱۳۷۴ محل رقابت تولیدات سینمای ایران بود؛ اما از آن پس به صورت بین المللی برگزار می‌شود و در بخش بین الملل بر بررسی فیلم‌هایی از سینمای جهان به ویژه خاورمیانه،آسیای مرکزی، قفقاز و آناتولی و آثار ملهم از آموزه‌های راستین پیامبران الهی، پیام صلح و دوستی تمرکزی ویژه دارد. بخش بین‌الملل جشنواره از دوره سی‌وسوم (سال ۹۳) از بخش

ملی جدا شد و در اردیبهشت هر سال میزبان فیلمسازان مطرح جهانی است.شرکت‌کنندگان جشنواره فیلم فجر در بخش‌ رقابتی اصلی؛ سودای سیمرغ برای دریافت سیمرغ بلورین با هم رقابت می‌کنند. طی سالیان اخیر مسابقه‌های سینمای مستند، فیلم کوتاه ومسابقه مواد تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی نیز به بخش‌های سینمای ایران اضافه شده‌ است.

سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در چهل‌ودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران (بهمن ۱۳۹۹)، به دبیری سید محمدمهدی طباطبایی‌نژاد در حال برگزاری است. فیلم‌های سی و نهمین جشنواره ملی فیلم فجر در ۷۰ سینما در ۳۰ استان و ۵ منطقه آزاد به نمایش درمی آید. امسال نیمی از آثار جشنواره فیلم‌ اولی هستند.همچنین نشست های خبری بعد از این رویداد سینمایی در فضای مجازی و هم به صورت زنده پخش با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار می شود. جشنواره امسال تحت تاثیر همه‌گیری کرونا و با تاکید بر شیوه‌نامه‌های بهداشتی تجربه‌ای جدید را پیش می برد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha